kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Ocak 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ucuz TV'den sonra tüketici 5 liralık pantolona saldırdı

PINAR ÇELİK
18.01.2009
Hazırgiyim mağazası MOL, açılışı 'Yüzde 90 indirim'le yapınca tüketici elektroniği mağazalarında görmeye alıştığımız izdiham görüntüleri bu kez giysiler için yaşandı 1.5 saat boyunca süren talanda yaşlılar ezilme tehlikesi geçirdi. Bayılanlar da oldu. Sonuç; 300 bin lira ciro, 100 bin lira kırılan kapı ve camların faturası..
Daha önce teknoloji mağazalarının açılışında yaşanan indirim izdihamına hazır giyim de katıldı. Merter Markalar Birliği'nin önderliğinde Kurtköy Atlantis Alışveriş Merkezi'nde (avm) açılan MOL mağazası bir saatliğine hazır giyim ürünlerinde yüzde 90 indirim uygulayınca mağazada izdiham yaşandı. Binlerce kişinin mağazanın kepenk ve kapılarını kırması üzerine olay yerine jandarma ekipleri çağrıldı. Kapıların açılması ile mağazaya giren müşteriler, kasalar önünde uzun kuyruklar oluşturdu, vitrinlerin üzerindeki giysiler dahi zorla çıkarıldı. Yaklaşık 1.5 saat içinde mağazadaki ürünler tükendi. Otomobiliyle avm'nin bulunduğu alana gelmek isteyenlerin çok olması nedeniyle çevredeki yollarda trafik sıkışıklığı yaşanırken izdiham sırasında sara hastası olduğu için kriz geçirdiği öğrenilen bir kişiye, mağazaya çağrılan sağlık ekiplerince müdahale edildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

100 BİN TL'LİK ZARAR
MOL İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, MOL'A olan ilginin tüketicinin ithal markalara tepkisinin çok güzel bir örneği olduğunu belirterek, "Bu talep indirimden çok ithal mala karşı bir tepkidir. Birçok outlet merkezde bizim etiket fiyatlarımızla ürün satılıyor ama o mağazalara böyle bir ilgi olmuyor" dedi. Mağazada yaşanan izdihamın önüne geçmek için yüzde 90 indirim kampanyasını hafta ve aylara böleceklerini vurgulayan Özdemir, "Bir başka açılışımızda daha iyi önlemler alacağız. İlk mağaza açılışımızda ortaya çıkan 100 bin TL'lik zararı karşılamaya da razıyız" dedi.
Haberin fotoğrafları