kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Ocak 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ersin rekor kırdı!

Engin Günaydın: 5.199
Yılmaz Erdoğan: 62.826
Şahan Gökbakar: 72.327
Cem Yılmaz: 179.659
Ata Demirer: 256.946
Beyaz: 416.083
Doktor bu ne?
Bu facebook'ta hangi komedyenin kaç hayranı var listesi.
Peki rekor kimde?
Ne Beyaz'da, Ne Cem'de!
Sürpriz! Sürpriz!
493 bin 608 hayranla Ersin'de! Hangi Ersin? Ersin Korkut! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın harika çocuklarından Ersin'de... 1977 Hakkari doğumlu o doğal, bozulmamış, şekillendirilmemiş yetenekte.
Cumartesi gecesi 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibi BKM Mutfak'ta bir kez daha sahne aldı. Öncesinde kuliste sohbet ederken Yılmaz Erdoğan'dan aldım haberi. "493 bin hayran mı? Şaka mı?" Hemen Ersin'e sordum.
"Ersin ne diyorsun bu işe, şaşırdın mı?"
"Valla bunu kendimden beklemezdim. İlk baktığımda 40 bindi şaşırmıştım. Sonra bayağı yükseldi. 400 bini erkek ama..."

ÇOK GÜZEL ÇOCUKLAR...
Muhabbet ilerledikçe çırak Ersin'e, hoca Yılmaz Erdoğan'dan öğrendiği en önemli şeyi soruyorum, "Oynamadan oynamayı öğrendim" diyor. O nasıl oluyor derseniz? Sanırım işte o işi kıvırınca gerçek oyuncu olunuyor. Zor hareket yani! Ben televizyonda ya da Mutfak'ta ÇGHB ekibini ne zaman izlesem aynı şeyleri düşünüyorum. Yılmaz Erdoğan müthiş bir iş yaptı. Oyunculuğu, sinemayı, tiyatroyu ne kadar sevdiğini daha nasıl anlatabilir ki... Kazandıklarını, bilgisini bu şahane gençlere yatırdı. Onları yetiştirdi, emek verdi. Ve hayatımıza 'çok güzel hareketler' kattı. Ersin'in facebook'ta hayran rekoru kırmasına çok da şaşırmamak lazım. Çünkü çok güzel çocuklar bunlar... Çok yetenekli çocuklar. Teşekkürler Yılmaz Erdoğan, bir kere daha iyi ki varsın. Not: 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' hayranlarına taze bir haber vereyim. Mart ayında ekip kendi filmini çekecek. Hepsi çok heyecanlı...