kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Ocak 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Oktay Kaynarca Fatih Terim'e duyduğu sevgiyi ona sarılarak gösterdi. Bir anlığına da olsa Terim nefessiz kaldı.

Gel de seni şöyle bir sarayım Fatih Hocam!

ÖNER ÖNGÜN
18.01.2009
İstanbul'daki Adanalılar'ın kurduğu Adana Kültür ve Dayanışma Derneği önceki gece Adana'nın 87. kurtuluş yıldönümünü kutladı. Ünlülerin katıldığı törende Yaşar Kemal, Suna Kan ve Fatih Terim'e onur ödülü verildi..
Adana Kültür Dayanışma Derneği'nin önceki akşam Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlediği baloda binlerce Adanalı buluştu. Derneğin Başkanı Dr. Murat Mert, bin kişinin katıldığı baloda Adana'ya gönül verenler için bir teşekkür konuşması yaptı. Gecede Yaşar Kemal, Suna Kan ve Fatih Terim'e de onur ödülleri verildi. Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası'nın sahne aldığı gecede ayrıca Nebil Özgentürk tarafından hazırlanmış 'Bir Adanalı Masalı' adlı 22 dakikalık belgesel büyük alkış topladı.

Kimler yoktu ki!
Baloya katılan ünlü simalar arasında Suna Kan, Fatih Terim ve ailesi, Nebil Özgentürk, Ferdi Tayfur, Ece Uslu, Ayfer Toprak, Acun Ilıcalı, Metin Özülkü, Sinan Tuzcu, Dolunay Soysert, Demet Akbağ-Zafer Çika, Lütfi Arıboğan, sporcular Hasan Şaş, Ogün Temizkanoğlu, Abdullah Ercan, Hami Mandıralı, Orhun Ene de bulunuyordu. Gecede ayrıca atv'nin reyting rekorları kıran dizisi 'Adanalı'nın yönetmeni Tayfun Güneyer, oyuncuları Oktay Kaynarca ve Selin Demiratar vardı. Balonun en ilginç görüntülerinden birisi 'Adanalı' dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca ile Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in birbirlerine sıkı sıkı sarılması oldu. Kaynarca, Terim'e öyle sıkı sarıldı ki, Terim sanki bir ara nefessiz kaldı.
Haberin fotoğrafları