kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Ocak 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
ŞİRİN SEVER

İnternet sitesi yakında

* Hocam kitap yazdığınızı biliyorum, ne zaman hayata geçecek bu? - Kitap ya da kitaplar... Şu anda bilmiyorum. Tam tarihini düşünmüş değilim ama ciddi bir iş olarak üstlenmem gerekiyor bunu. Çünkü yıllardır günlük tutuyorum, günlük tutmayı severim, çeşitli notlar alıyorum, önemli bir arşivim var.

* Otobiyografi mi düşünüyorsunuz - Hayır, birine yazdırabilirim. Sadece kitap projesi de değil, kendi adıma kuracağım bir internet sitesini de hayata geçireceğim. Bir de dergi projemiz var yakında.

* Her gün yazacağınız, bizzat ilgileneceğiniz bir site mi olacak bu? - Evet, ama henüz konuşuyoruz neler yapabiliriz diye.

* Bir de okullarla futbol projeniz var. Bir teknik adam olmanın ötesinde futbol elçisi olmak üzeresiniz. Hayaliniz bu mu? - Çok enteresan bir şey söyleyeyim size, ilk ve orta öğretimde 20 buçuk milyon insan var Türkiye'de. Bu önemli bir rakam. Ben diyorum ki, Futbol Federasyonu adına, biz topu buradan içeri yuvarlamalıyız. Sadece topu mu? Hayır, tüm sporlardan bahsediyorum. Olimpiyat sporcusu da çıkar buradan, futbolcu da çıkar, bol bol da yeter. Sporcu olamadı diyelim, hiç olmazsa ülkeye yararlı insan çıkar buradan. Yani tinerci olmaz, bağımlı olmaz, terörist olmaz, o olmaz, bu olmaz. Federasyonumuz, Milli Eğitim Bakanımız, Spordan Sorumlu Devlet Bakanımız da sıcak baktı. Güzel bir adım atıldı ve protokol imzalandı. Yetenekli insanları yetiştireceğiz, en önemlisi kültürlü sporcu yetiştireceğiz...
Terim, sohbetimiz sürerken 'Federasyon'dan izin alırsa TV programı yapacağını' da açıkladı. Yakında Terim'i ekranlarda görürseniz, şaşırmayın yani!