kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Ocak 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Moto Gurmeler değişik tatlar peşinde

Giriş Saati : 05.11.2008 16:38
Güncelleme : 06.11.2008 09:07
Hem motosikletle gezmeyi seviyor, hem de değişik tatlar arıyorsanız "Moto Gurmeler Motosiklet Kulübü" tam size göre! Gelin bu eğlenceli kulübün neden kurulduğunu, üyelerinin kimler olduğunu ve ne tip etkinlikler düzenlediklerini onların ağzından dinleyelim...

MOTO GURMELERİN GEZİLERİNDEN FOTOĞRAFLAR...

Moto Gurmeler Motosiklet kulübü nereden çıktı?


Baktık ki, motosiklet gezilerinin ayrılmaz bir parçası da her gidilen yerde güzel yemekler yemek. Neredeyse tüm gruplarının düzenledikleri gezilerin büyük bir çoğunluğu "motosiklet" ağırlıklı. Biz de hem motosiklet sevdalısı olduğumuzu hem de göbeklerimizden anlaşıldığı gibi yemeye meraklı olduğumuzu gösteren bir grup kuralım istedik ve sanıyoruz ki bunu başardık; Moto Gurmeler.

Neler yapıyorsunuz?

Doğal olarak motor üzerindeyiz ve geziyoruz. Fakat bu gezilerimizdeki ana tema farklı yerel tadları almak, doğa içerikli fotoğraflar çekmek ve bu yaşananları çeşitli şekillerde diğer dostlarımızla paylaşmak. Bunu da sitemiz ve eposta listemiz aracılığı ile yapmaktayız. Sitemizde forum yok ve de olmayacak. Zira tüm internet forumlarla dolup taşmış durumda ki biz zaten içten ve ilişkileri sıkı bir grup olarak forum'a ihtiyaç duymadık. Böylece sizi bir kullanıcı adı ve şifreden de kurtarmış olduk.

Arabayla yapılamayacak veya yapıldığında aynı zevkin alınamayacağı o kadar fazla yere gidildi ve görüldü ki, motosiklet sürücülerinin son zamanlarda çoğalmasını garip karşılamamalı.

Aranızda kimler var?


Biz gezilerimizde sürüş eğitimi vermiyoruz. Bunu yapan elit okullar ve kurslar mevcut. Aramızdaki dostlarımız, motosiklet güvenli sürüşünü benimsemiş, uzun yol tecrübeleri olan, kendinin ve grup arkadaşlarının yol güvenliğini ön planda tutan ileri seviye sürücüler. Tabiki bunların yanında "gurme" özellikleri de taşırlar.Ayrıca bayan sürücü arkadaşlarımızın sayısı gün geçtikçe de artmaktadır buda bizi çok mutlu ediyor.

Kimler katılabilir?

Moto Gurmeler'in herkese açık olduğunu belirtmek hem doğru hem de yanlış. Belirli bir kültür ve ahlak seviyesini korumayı hedefliyoruz. Bunun için ise geziye katılan yeni arkadaşlarımızla gün boyu yakın temasta oluyor ve gruba olan intibaklarını gözlemliyoruz. Grup yapımıza uymayan arkadaşlar bir sonraki gezide çağırılmıyorlar veya otomatik olarak gelmiyorlar. İnsanımızın kendini bilmesi güzel.

Kaç kişisiniz?

2006 yılından itibaren güncel üye sayımız 621"dir.

Ayrıntılı bilgi için; www.motogurmeler.com