kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Ocak 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Belçim, Erdoğan ailesinden şikayetçi

Giriş Saati : 14.01.2009 11:53
Güncelleme : 14.01.2009 22:24
Yeni Haber
Belçim Erdoğan, eşi Yılmaz Erdoğan'dan ve annesinden dert yandı. Peki neydi genç oyuncuyu üzen durum?

televizyongazetesi.com'un haberine göre; bir programa konuk olan Belçim Erdoğan, mutfağa girememekten şikayetçi!



Evhanımlığı konusunda kötü olduğunu itiraf eden genç oyuncu, "Bunu geliştirme konusunda fırsatlar verilmiyor bana" diyerek eşinin tutumunu esprili bir dille şöyle anlattı:

"Çünkü evde yemekle ilgili kesin bir şey var, ben mutfağa girdiğimde Yılmaz, 'Bakın Belçim mutfağa girdi, aman dikkat' falan diyor. Bizim Perihan'ımız var, inanılmaz güzel yemekler yapıyor, 'Perihan dikkat et yaptığın lezzetlere dikkat et' diye bana ambargo koyuyor, giremiyorum mutafağa."

Mutfak konusunda kendisine koyulan ambargodan çok da rahatsız olmadığını söyleyen Belçim Erdoğan, kendisine bu durumdan eğlenecek bir taraf bulmaktan da memnun: "Açıkçası çok mutsuz da değilim bu durumdan. Evdeki rolümü seviyorum. Evde geri planda kalıp olayları izleyen, organize eden biriyim."

KAYINVALİDE'YE DE UFAKTAN DOKUNDURDU

"Evle ilgili öğrenmem gereken şeyler var ama idare ediyorum" diyen Belçim Erdoğan, Yılmaz Erdoğan'ın annesi Süheyla Erdoğan'ın eleştirilerinden de dert yandı:

"Mutfakla ilgili sorunlarım var. Yılmaz'lar mutfakla ilgili çok zorlar, çok gurmeler. Benim ailemin kadınlarının da yemekleri güzeldir ama Süheyla teyze bu işte ün salmış biri. Ben mutfağa her girdiğimde eleştirecek bir şeyler buluyor. Biraz onunla ilgili. Sen kendini benim yerime koyar mısın? Çok eleştirilince yapar mısın bir daha yemek?"

Belçim Erdoğan, gizli gizli mutfağa girip denemeler yaptığını da sözlerine eklemeyi ihmal etmedi.