kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Ocak 2009, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

En iyi sunucuyu seçecek!

MUSTAFA KIZIL - MAGAZİN
13.01.2009
atv'nin yeni yarışma programı 'İşte Bu Benim Şovum' ile Türkiye'nin en iyi sunucusu seçilecek. Can Tanrıyar'ın da ekrana çıkacağı yarışma bir sit-com tadında ilerleyecek..
Çok yakında atv ekranlarında yepyeni bir yarışma programı başlayacak. Usta televizyoncu Can Tanrıyar'ın rejiden finalistlere sürekli talimat vereceği 'İşte Bu Benim Şovum' ile 'Türkiye'nin en iyi sunucusu' seçilecek. 'İşte Bu Benim Şovum'da 'Şovmen' ve 'Şovgirl' adayları reji kontrolünde olacak. Reji, sürekli talimatlar vererek sunucu adayını yönlendirecek, yarışmacı da bu arada tüm yeteneklerini ortaya koymaya çalışacak.

YÜZDE YÜZ YERLİ FORMAT!
Formatın kendilerine ait olduğunu vurgulayan Can Tanrıyar, iddialı yarışmayla ilgili şu bilgileri verdi: "Bu programın en önemli özelliği tam anlamıyla yerli bir yapım olması. Dışarıdan alınıp, uygulanan bir format değil... İçinde her şey var. Adı belki yarışma ama aynı zamanda hem bir şov, hem komedi, hem drama, hem de televizyon seyircisine işin perde arkasını gösteren bir program."

KENDİNİ ÇIPLAK HİSSEDECEK
Bugüne dek hep kamera arkasında olan Can Tanrıyar, ekranda ilk kez görüneceği yarışmayla ilgili heyecanını şöyle dile getirdi: "Ekranda çeşitlilik olması gerektiğine inanan kişiler olarak farklı bir şeyler ortaya koymaya çalıştık. Heyecanlıyım, çünkü yıllardır rejide yaptığım işi yayına taşıdığımız anda adeta kendimi 'çıplak' hissedeceğimi düşünüyorum. Ekran önü ile arkası farklı bir iş... Kameranın beni çektiğini hatırlamak belki de en zoru olacak!"