kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Ocak 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
EN İYİ KADINOYUNCU... Daha önce defalarca Altın Küre'ye aday olan ancak eli boş dönen Winslet, bu iki ödülle şeytanın bacağını kırmış oldu. Winslet, törende Yves St. Laurent imzalı siyah bir elbise giydi.

Ölene dek çalıştırdın teşekkürler bebeğim

12.01.2009
Oscar'ın provası niteliğini taşıyan Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu. Geceye iki dalda ödül kazanan Kate Winslet damgasını vurdu. 'En İyi Film' Danny Boyle'un yönettiği 'Slumdog Millionaire' seçildi..
Bu yıl 66'ncısı düzenlenen Altın Küre Ödülleri önceki akşam Beverly Hills'te düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Oscar'dan sonra en saygın ödüllerden biri olarak görülen ve Hollywood Foreign Press Association tarafından 1944'ten beri verilen ödüllerin dağıtıldığı törende, beyazperde ve ekranın en başarılı isimleri ödüllendirildi.

KATE WİNSLET FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


Rakipsiz dizi: Mad Men
Son 35 yılın en parlak kariyerine sahip yönetmenlerinden biri kabul edilen Amerikalı Steven Spielberg'in kariyeri için özel bir ödül aldığı gecede, sinema dalında 'En İyi Film' ödülünü 'Slumdog Millionaire' filmi kazandı. Filmde, Mumbai'nin bir gecekondu mahallesinde yaşayan on sekiz yaşındaki yetim Cemal Malik'in inanılması zor hayat hikayesi anlatılıyor. Drama dalında 'En İyi Dizi' ödülünü geçen yıl Emmy ödüllerinde de 'En İyi Dizi' ödülünü kazanan 'Mad Men' kucakladı. 'Güreşçi' (The Wrestler) filmiyle geçtiğimiz yıl adından başarıyla söz ettiren Mickey Rourke ise, drama filmi dalında 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünün sahibi oldu. Rourke teşekkür konuşmasında, "Yönetmenimiz Darren Aronofsky'e çok teşekkür ederim. Yıllardır bu işten uzaktım, Darren inandığım bir yönetmen oldu" dedi. Gecenin yıldızı ise Kate Winslet oldu. Winslet, yönetmenliğini eşi Sam Mendes'in yaptığı ve başrolünü Leonardo DiCaprio ile paylaştığı 'Hayallerin Peşinde' filmiyle drama filmi dalında 'En İyi Kadın Oyuncu' seçildi. Winslet 'The Reader' filmiyle sinema dalında 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' ödülünü de kazandı.

Ölene dek çalıştık
Ödül aldığı sırada gözyaşlarına boğulan ünlü aktris, 1997 yılında Titanik filminde birlikte oynadığı DiCaprio'ya "Leonardo seni 13 yıldır seviyorum. Performansın olağanüstüydü" dedi. Winslet eşi Sam Mendes için de şunları söyledi: "Bebeğim bu filmi yönettiğin ve bizi her gün ölene dek çalıştırdığın için çok teşekkür ederim." Gecede sinema dalında 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' ödülünü geçtiğimiz yıl ölen Heath Ledger, Joker rolüyle aldı. Ödülünü 'Kara Şövalye'nin yönetmeni Christopher Nolan aldı. Nolan, "Heath'in ölümüyle sinemada kapanmayacak bir delik açıldı" dedi.
Haberin fotoğrafları