kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Tuba ve Beren arasında ne var?

Giriş Saati : 10.01.2009 12:55
Güncelleme : 10.01.2009 21:54
Yeni Haber
Bülent İnal ile birlikte olan Beren Saat ile İnal'ın eski sevgilisi Tuba Büyüküstün arasında 'husumet' mi var?

televizyongazetesi.com'un haberine göre; şimdilerde 'Asi' dizisinde başrol oynayan Tuba Büyüküstün, 'Ihlamurlar Altında' dizisinde tanıştığı Bülent İnal ile bir dönem aşk yaşamıştı. İnal'ın şu anda 'Aşk-ı Memnu' dizisinde oynayan Beren Saat ile birlikte olması çeşitli söylentileri de beraberinde getirmişti.

İki genç ve güzel oyuncu Beren Saat ile Tuba Büyüküstün arasında 'husumet' olduğu ve ikilinin karşılaşmamak için çabaladıkları haberleri de zaman zaman gündeme gelmekteydi.

Katıldığı bir programda izleyiciden gelen 'Tuba Büyüküstün ile aranızda bir sorun var mı?' sorusuna Beren Saat'in yanıtı şöyle oldu:

"Hayır, hiç öyle bir şey yok! Bunlar bana komik gelirdi, ben onu da demedim, bunu da demedim diye önünden insanların sayfalar atılırdı, dağılırdı. Şimdi ben o durumdayım, bu çok komik geliyor bana, ama gerçekten öyle bir şey yok neden olsun ki!"

EVLENECEKLER Mİ?

1,5 yıldır oyuncu Bülent İnal ile birlikte olan Beren Saat, evlilikle ilgili sorulara ise, "Bilmiyorum, çok net planladığımız bir şey yok. Olunca zaten herkes öğrenir. Ben öyle domestik değilim, evlenmek için hayaller falan kuran... Öyle hissetmiyorum. Beyin evliliğidir esas olan. O yüzden herkesin söylediği 'evlendiler mi nişanlandılar mı, 1,5 yıl mı, 3,5 yıl mı' hiç öyle kalıplar ve genellemeleri düşünmek istemiyorum. Yani çok önemli değil diye düşünüyorum. Evlendikten sonra da o iki insanın arasında bir şey değişmemeli diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.