kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Sex and the City'nin devamı yok peki neden?

09.01.2009
Ekranlarda büyük beğeni topladıktan sonra beyazperdeye transfer olan 'Sex and the City'nin hayranları devam filmini merakla bekliyor. Ancak Life&Style dergisine göre ikinci film asla çekilemeyecek. İşte nedenleri:..
1- Lüks markalar çok zorluyor
'Sex and the City' denince akla her zaman lüks markalar geliyor. Ancak tüm dünyayı etkileyen ekonomik kriz, yeni filmde lüks markalara fazla yer verilemeyeceğini gösteriyor.

2- Başrol yıldızları yaşlanıyor
İkinci film için bir türlü anlaşmaya varılamaması, işleri zora sokuyor. Çünkü filmin başrol yıldızları, hızla geçen zamanla birlikte dizinin ilk yıllarındaki görüntülerinden bir hayli uzaklaşıyor.

3- Yıldızlar birbirine sürekli laf çarpıyor
Hollywood'da dolaşan son dedikodulara göre Sarah Jessica Parker ve Kim Katrall arasında sular hiç durulmuyor. Katrall geçtiğimiz günlerde ikinci filmin çekileceğini söylemesine rağmen Parker, "Kim'in bu kadar heyecanlanmasına bir anlam veremedim, henüz kimse imza atmadı" diye konuştu.

4- Finansal sorunlar var
Amerika'da başlayıp tüm dünyayı kasıp kavuran ekonomik kriz, yapım şirketlerini de vurdu. İkinci film için ilk filmin birkaç katı para isteyen başrol yıldızları, bu talepleriyle yapımcıları iyice zora soktu.

5- Hikaye artık bitti
Carrie Bradshaw hayallerinin aşkı Mr.Big'le evlendi... Miranda ve Samantha da aradığı mutluluğu buldu... Senaristlere göre ikinci filmde anlatılacak hiçbir şey kalmadı ve filmin hikayesi sona erdi.

6- Parker ikinci filmi istemiyor
Filmin en önemli isimlerinden Sarah Jessica Parker, ikinci filme pek yanaşmıyor. Zaten başarılı bir kariyeri olan ünlü aktrisin yakın çevresine de "İşi tadında bırakalım" dediği söyleniyor.
Haberin fotoğrafları