kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
9 Ocak 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Mehmet Ali Erbil, ‘Düm Tek Tek’ şarkısıyla Eurovision’da yarışacak Hadise için "İlk 8’e girer" yorumu yaptı.

Gençliğimde bana 'karışık' derlerdi!

08.01.2009
Geçtiğimiz hafta Ali Poyrazoğlu ve Korhan Abay'la ilgili "Onların evinde kalırken babam bir şey olacak diye korkardı. Neyse ki kapı gibi çıktım oradan" sözüyle çok konuşulan Mehmet Ali Erbil; Yüksel Aytuğ'un 'Medyatik' programına konuk oldu. Konuyla ilgili "Herhangi bir imada bulunmadım bu aramızda bir espriydi" diyen Erbil, ilginç açıklamalarda bulundu:

MEHMET ALİ ERBİL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ALİ POYRAZOĞLU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

İlacım 10 bin euro:
'Kaçış Sendromu' hastalığım yüzünden 28 günde bir kullandığım ilaç var. Kriz geçirmemi önlüyor ve düzenli olarak kullanmak zorundayım. 7 yıldır ücretini kendim karşılıyordum ama son 6 aydır devlet tarafından ödeniyor ilaç param. İlacın tek kullanımlık dozu 10 bin Euro!

RTÜK beni başına koysun:
Sunuculuğun formülü yok ama belli bir donanım ve birikim sahibi olmalısınız, tecrübeli olmalısınız. Kadın programlarında olanları hayretle izliyorum. Her gün bir sürü tuhaflık oluyor. RTÜK beni öpüp başına koysun!

Botoks değil dolgu:
Yüzümde botoks yok, dolgu var. Dolgu; botoks gibi yüz ifadesini ve mimikleri etkilemiyor. Oyuculuğumu etkileyecek bir şey değil... Yüzümdeki sert ifadeyi düzeltmek için sürekli yaptırdığım bir işlem...

Hep kızlar vardı:
Gençlik yıllarımda çok kız arkadaşım vardı. Sürekli kızlarla gezmem göze batardı. Çevremdekiler bana 'karışık' derdi. Neşem yüzünden Türk erkeği tarzından uzak biriydim...