kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
9 Ocak 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Yurdumun en seksi kadını: Canım Meliham

Aranan kadın bulunmuştur! Sıra erkekte. Şimdi bu ne? Ne kadını? Ne araması? Kim kaybetti ben buldum? Efendim siz de fark ettiniz mi, hayranlık duyulacak, ille de tanışılmalı, görülmeli, kaynaşılmalı, iki laf edilmeli, arkadaş olunmalı dedirten yeni birileri çıkmıyor uzun zamandır. Yani televizyon, dizi, sinema, müzik sektörlerinde... Tamam, çok yetenekli bir sürü isim var. O ayrı ama hani arkadaşlarla izlersiniz, dinlersiniz ve "Budur!" çekip ayakta alkışlarsınız ya kimi insanları... Şöyle yıldızlı 10 puan alır hepinizden. Bir büyüsü, albenisi ve mutlaka işinde yarattığı bir fark vardır, karizması sağlamdır. Konuyu açmak için örnek verirsek Cem Yılmaz, ilk çıktığında cümlemizi nasıl dağıtmıştı...( Hala öyle tabii) Çaktınız?

'CANIM AİLEM' MÜTHİŞ
Geçen haftalarda bir gece; bir erkek bir kadın iki arkadaş oturmuş birimizin elinde kumanda, diğerimizin kucağında bilgisayar, içimize jüri üyesi ruhu girmiş "İşte budur" denecek yeni ünlü arıyoruz. Birbirimizden o kadar sıkılmışız yani... Neyse, arıyoruz, arıyoruz, bulamıyoruz. Biri annesinin oğlu gibi geliyor, öbürünü insan günde üç öğün dövmek istiyor... Bir kızımızın hiçbir özelliği yok ama nasıl bu kadar popüler oldu anlayan beri gelsin! Diğeri yakışıklı ama verdiği röportajda o söyledikleri neydi? Öbürü besbelli ruh hastası, şu kız da kabuğunu kıramadı... Derken ertesi gün evdeyim, televizyonu açıyorum atv'de Uğur Yücel'in yeni dizisi 'Canım Ailem' var... Önce konu sarıyor beni. Üç çocuk dayılarının yanına yerleşiyor, dayı Samim (Uğur Yücel) canım ciğerim, ufaklık Mertcan'ı görüp de takılmayacak kimseyi tanımam. Sonra Feride'yle Kenan'ın bir türlü evlenememeleri durumu var ki çok eğlenceli. Güzeller güzeli Seyhan ve nişanlısı Halim'in durumu ne olacak? Bir de Seyhan'la Ali var ki; az sonra dizi karışacak. Kapılıp gidiyorum diziye. Tek tutuyorum. Müthiş yazılmış, müthiş bir kadro kurulmuş.

YÜRÜYÜŞÜ, BAKIŞI, SAÇI.
Sonra bana bir haller oluyor, her hafta salılarımı evde geçirmeye çalışıyorum. Akşam 8 olmadan koştur koştur eve gidiyorum. Ne var? 'Canım Ailem' ve asıl beni diziye bağlayan o kadın! Kim o? Şimdi sırası geldi çiziktiriyorum: Dizinin 'Meliha Ablası', Samim'in aşkı Şebnem Bozoklu! Ben bu kadına vuruldum sevgili okur! Uzun zamandır kimse bu kadar beni benden almamıştı. Kara sevdalı gibi her hafta 'Canım Ailem'i bekliyorum ki onu izleyebileyim. Dizide orta yaşlı bir kadını oynuyor ama benimle yaşıt! 1979 doğumlu. Saçının meçinden, yürüyüşüne, bakışlarına, dudaklarını kıvırmasına, yandan gülüşüne, konuşmasına, kelimeleri kendine göre tonlamasına, "Bak" demesine, "Hayırdır inşallah"larına, kaş kaldırmasına bayılıyorum. Her hareketinden büyüleniyorum. Bu güne kadar neredeymiş bilmek istiyorum. Yüzde bin; Şebnem Bozoklu son yıllardaki en iyi kadın oyuncumuz. O kadar başarılı, o kadar özel ki 90-60-90 değil ama bence şu anda Türkiye'nin en seksi kadını da o! Gördüğünüz gibi fevkaladenin fevkinin fevkinde iddialıyım! Lafımın da arkasındayım. İzleyin, görün canım ciğerim.