kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
9 Ocak 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Atatürk'le yan yana gelmek heyecan verici

İLKER GEZİCİ
08.01.2009
'İpsiz Recep' adlı dizinin setinde Atatürk'ü canlandıran Serdar Yeğin ile Kadir İnanır yan yana geldi. İnanır, "Sette bile olsa kendisiyle yan yana olmak onurdur" dedi..
Başrolünde Kadir İnanır'ın yer aldığı 'İpsiz Recep' dizisinin önceki gün yapılan çekimlerinde İpsiz Recep rolündeki Kadir İnanır ile Atatürk'ü canlandıran Serdar Yeğin aynı karede buluştu. Dizi setinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan İnanır, "Bir dizi setinde bile olsa aynı fotoğraf karesinde o büyük kahramanın yanında olmak bana heyecan verdi. Bugün bu ülkede rahat bir şekilde dolaşıyorsak bu Mustafa Kemal Atatürk'ün eseridir" diye konuştu.

KADİR İNANIR FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Tarihi anlatıyor
İpsiz Recep'in de Kurtuluş Savaşı'nda yer alan kahramanlardan biri olduğuna değinen İnanır, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Atatürk ve İpsiz Recep hiç yanyana gelmemiş. Ama sürekli iletişim halindelermiş. Atatürk, İpsiz Recep'e telgraf gönderdiğinde İpsiz Recep'in okuması yazması olmadığı için telgrafı adamlarına okutup, hazır olda dinlermiş..." Atatürk'ü oynayan Serdar Yeğin'in yapıma büyük katkısı olacağını söyleyen İnanır, "Seyircimizin de heyecanlanacağını düşünüyorum. Biz tarihi sorumluluğu olan bu diziyle gençlerimize, tarihimizi anlatıyor ve onlara tarih bilincini aşılıyoruz" dedi.

Haddini bil!
Kendisine yöneltilen sorular üzerine gazeteci Can Dündar'ın oldukça eleştirilen belgeseli 'Mustafa'yı izlemediğini söyleyen İnanır, "Belgeseli eleştirmiyorum. Yapım hakkında yazılan bütün yazılanları okudum. Belgeseli daha izlemeden beni üzen kısmı adının Mustafa oluşuydu. Herkes haddini bilecek! Oradaki Mustafa, Mustafa Kemal Atatürk'tür" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları