kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Ocak 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Menajerim daha kapalı giyinmem için uyarır

02.01.2009
- Seksi olmayı çok iyi taşıyan birisiniz ve bunu kullanmaktan da çekinmiyorsunuz değil mi?
- Ben çok seviyorum seksi olmayı. Ama "Of, ben çok seksi olmalıyım," demiyorum ama içimden nasıl geliyorsa kendimi öyle yansıtmayı seviyorum. Ama "Mecburum seksi olmaya, plak şirketine ya da menajere ayıp olacak, seksi olmalıyım, seksi olmak satıyor," diye değil. Hatta menajerim Süheyl, "Biraz daha uzun etek giyseydin," diye uyarır beni, korumayı sever Süheyl'ciğim benim. Ama ben çok seviyorum minilerimi, 23 yaşındayım, ben de genç kızlıktan kadınlığa attığım adımları kullanmayı çok seviyorum.

- Kadın güdüsü bu, baktırmak hoşuna gider kadının, sizinki de böyle sanırım...
- Değil mi, kadın sever baktırmayı... Ben çok seviyorum bana bakılsın. Ben istiyorum ki insanlar izlerken keyif alsın. Sadece şarkım değil ben de önemliyim, insanlar beni izlemek için geliyorlar. İnsanları eğlendirmeyi çok seviyorum, her konuda ama; dans konusunda, kıyafet konusunda, her seferinde farklı saçla, farklı makyajla olmayı çok seviyorum.

- Sizi bugünlere taşıyan, ünlü olmanızı sağlayan Belçika'daki şarkı yarışmasında birinci olamadınız ama nasıl böyle patladınız?
- Ben şuna inanırım; dünyanın geneline bakınca çok iyi sanatçıların hepsinin bir hikâyesi var. Ben inanıyorum ki, benim de bir hikâyem var. Ben Belçika'da doğmuş bir Türk kızıyım. Kendi dalımda çok profesyonel işler yaptım, sahnede duruşumu kendim de çok beğeniyorum. Sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum, yeni danslar öğrenmeye çalışıyorum, hep prova yapıyorum.. Yükselmek istiyorum her konuda, sadece albüm satışlarında değil, sanatçı olarak da söz yazarlığında da ses konusunda da şovlarımla da yükselmek istiyorum.. Bu yüzden insanlar beni seviyorlar, onları şaşırtıyorum. Sadece sahneye çıkıp, dansımı yapıp, playback yapıp inmiyorum. Hikâyem var, yaptığım işi çok seviyorum.