kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Ocak 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"Laf üretmedik, iş ürettik"

Giriş Saati : 04.01.2009 16:24
Güncelleme : 04.01.2009 20:03
Yeni Haber
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, laf üretmediklerini, iş, değer, emek ve hizmet ürettiklerini belirterek, ''Halkımızı boş laflarla, boş vaatlerle kandırmadık. Ulaşılamaz hedefler, ham hayaller göstermedik. Seçim meydanlarında hangi sözü verdiysek o sözün takipçisi olduk. Milletimize verdiğimiz her vaadi büyük ölçüde yerine getirdik. Bu seçim sürecini de aynı samimiyetle, aynı güvenle tamamlayacağız'' dedi.

Erdoğan, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Cam Piramitte düzenlediği hizmette 5 yıl toplantısında yaptığı konuşmada, yaptıkları belediyecilik hizmetlerini anlattı.

Türkiye genelinde temiz, kaliteli ve seviyeli bir seçim propagandası yürüteceklerini ifade eden Erdoğan, bunun yanında milletin huzuruna, yaptıklarıyla, ürettikleriyle, millete kazandırdıklarıyla çıkacaklarını
söyledi.

Yapacaklarını tek tek, somut bir şekilde anlatarak, gerçekçi hedefler koyarak, milletin huzuruna çıkacaklarını vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti:

''(Cek, cak) ile değil, tam aksine yaptık, ettik, şunları şunları şu anda yapıyoruz. Yüzümüzün akıyla Türkiye'yi, Antalya'yı, ülkemizin diğer 80 vilayetini içine düştüğü bütün sıkıntıları, nerede, hangi alanda, hangi sıkıntılar varsa onları ortaya koyarak yeniden nasıl aydınlığa kavuşturduk, işte sıkıntılı olan yerleri de aynı şekilde inşallah aydınlığa kavuşturacağız.

İllerimizi, ilçelerimizi, beldelerimizi de daha aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacağız. Laf üretmedik, iş ürettik, değer ürettik, emek ürettik, hizmet ürettik. Halkımızı boş laflarla, boş vaatlerle kandırmadık. Ulaşılamaz hedefler, ham hayaller göstermedik. Seçim meydanlarında hangi sözü verdiysek o sözün takipçisi olduk. Milletimize verdiğimiz her vaadi büyük ölçüde yerine getirdik. Bu seçim sürecini de aynı samimiyetle, aynı güvenle tamamlayacağız.''

Erdoğan, salondaki partililerden hükümetin hizmetlerini ayrıntılarıyla halka anlatmalarını istedi.

Antalya'ya yapılan hizmetleri de anlatan Erdoğan, kente geçen yıl 9 milyon civarında turist geldiğini anımsattı. ''İş bilenin, kılıç kuşananın'' diyen Erdoğan, turizmcilerle el ele verip çalıştıklarını, daha ileriyi hedeflediklerini kaydetti.