kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

2008 model arıza erkeklere veda!

Haydi güzelim, şeker ezelim, bu sene arıza erkeklere veda edelim. Kızlar süper bir fikrim var! Aslında süper bir dileğim var. Bence onlar 2008'de kalsınlar ve bir daha geri gelemesinler inşallah! "Ayşe Ayşe, söyle bize kim bu 2008 model arıza erkekler" diye sorarsanız; gördüklerimden yola çıkar cevabımı veririm. Ha başlamadan şunu da çiziktireyim: Erkek dediğin yüz yıllardır aynı erkek tabii ama her yıl gittikçe değişim geçirip, bizim için işi zorlaştırıyorlar. 2008'de iyice çığırlarından çıktılar yani. Üşenmeyip şöyle bir sağınıza solunuza bakarsanız, kendilerinden bol miktarda görebilirsiniz. Bir kere bu 2008 model arıza erkekler küçük dağları kendileri yaratmıştır. Dışları özgüvenden, erkeklik havalarından geçilmez. İçleri ise... Nasıldır? Nasıldıııır? Buldum! Çürüktür. Lafa gelince bol keseden atar, icraata gelince çuvallarlar.

'ISSIZ ADAM'MIŞ...
Bunların en büyük özelliği; bir türlü sahaya inememeleridir. Öyle kenardan kenardan takılırlar. Canlarım benim! Sebep? Sen ona gideceksin ki sorumluluk ona değil, sana ait olsun. O kılını bile kıpırdatmayacak, elini sıcak sudan soğuk suya sokmayacak. Sonra da bir tarafı sıkışınca sana "Ben baştan söylemiştim" çekip, paşa paşa kayıplara karışacak. Yok ya, yemez! Yani artık yemez! Çağan Irmak nur olsun, 2008'de bu hallerine 'Issız Adam' adını taktılar. Şimdi kendilerini iyice havalı hissediyorlar. Ne kadar yazık haldeler göremiyorlar. O zaman biz 2009'da ne yapıyoruz? Kendine 'Issız Adam' süsü vermiş adamcıklara veda ediyoruz!

KADIN KILIKLI ERKEKLER
Neyse başka nesi vardı bu 2008 model arızaların? Ya siz de farkında mısınız kıymetli okur, etrafımızı kadın kılıklı erkekler sarmadı mı? Babamızın zamanında böyle miydi? Erkek erkekti! Yüksek müsaadeleriyle biz kızlar 2009'da kadın kılıklı erkeklere de veda ediyoruz! O ne nazdır, o ne baygınlıktır, o ne taze gelin edalarıdır anlamadık gitti. Tüm bu mızmızlıkları yetmiyormuş gibi üstüne bir de 'Duygusalım, ruhum var' anlamı katmıyorlar mı... İğrenç! Yıllardır bitmek tükenmek bilmeyen şu 'evliyim ama müsaitim' modeli erkekleri de unutmamak lazım tabii. "Karımla çok mutsuzum, beni teselli et şekerim" çekerler. Kardeşim mutsuzsan boşan, seni zorla bağlayan yok ya! Yıl 2008 hala kimi kandırdığını zannediyorsun? Nedense hep suç karısındadır ve hep üç vakte kadar boşanacaktır. Yerseniz kızlar! Yemiyorsunuz inşallah!

KAÇAKSIZ VE YALANSIZ
Siz 2008'de yediyseniz, aman 2009'da bu modellere de veda edin e mi! Bir de sizi elde edene kadar her halta hazır ama elde ettikten sonra ilişkiye hazır değilim zırvalığını önünüze getiren tip erkekler vardır. 2008'de kaç kız arkadaşımın başına geldi saymadım, sayamadım. Hadi, onlara da veda edelim! Aşkınızdan ölüp, kapılarda yatıp da üç gün sonra başkasıyla el ele gezen erkeklere de veda edelim. 'Uçuşan bir ilişkimiz olsun, biz kimseye benzemeyelim, kurallara uymayalım' numarasına yatan, niyeti haftada bir -bilemedin iki- sizinle takılmak olan modellere de veda edelim. Yalvarırım; 2009'da bu ağızlara kanmayalım. Kızlar! Başımıza gelenleri, arkadaşlarımızın başına gelenleri düşünelim. Aman 2009'da düşünmeden hareket etmeyelim. Aynı şeyleri neden tekrar tekrar yaşıyoruz farkına varalım. Biz kendimize ne değer biçersek, karşımızdakinden de onu göreceğimizi sakın unutmayalım! Yeni yılda hepinize arızasız, kaçaksız, yalansız, numarasız, yedek sevgilisiz, adam gibi sevişmeyi bilen adam gibi adamlarla müthiş aşklar diliyorum. Gözünüzü dört açın, aşksız kalmayın inşallah!