kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Aralık 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Barack Obama

2008'de stil farkı yaratanlar

27.12.2008
Türkiye ve dünyada kalabalığın arasından sıyrılıp 'stil'de fark yaratan 10 ismi seçtik. Aşağıda gördüğünüz kişilerin listede olmasının sebebi sadece 'tarz' değil; bu isimler ortalama şıklığı geride bırakıp, herkes için yepyeni kapılar açtı.....
1. Barack Obama: Amerika'nın başına geçeceği tarihi Hawaii'de tatil yaparak bekleyen Barack Obama, kravatsız da dev bir devleti yönetebileceğini gösterdiği ve bu görüntüsüyle tüm dünyayı kendine hayran bırakmayı başarabildiği için listenin bir numarası.

2. Nebahat Çehre: Bazı akranları gibi 'genç' görünmek uğruna komik duruma düşmeyen ama tarzıyla her zaman denenmeyeni, yepyeniyi yansıtan Çehre, giydiği her kıyafetin milim milim hakkını verdiği için listemizde iki numara.

3. Brad Pitt: Bir dönem farklı duruşların hakimiyeti altına giren 'bıyık' konusuna taptaze bir bakış açısı kazandırdığı için Pitt üçüncülüğü hak ediyor. Bu adama sürekli tarz değiştirmek bile çok yakışıyor.

4. Carla Bruni: Bu kadının tüm moda dünyasını kendisine kul köle etmesi uzun sürmedi. Topuksuz ayakkabıları, fazlasıyla Fransız duruşu ve Marc Jacobs'un onun için ürettiği 'Bruna' çantayı bırakın bir kenara Christian Dior'un tüm koleksiyonunu onun üzerine kurması bile Bruni'yi 2008'in moda ikonu yapmaya yeter de artar bile.

5. Victoria Beckham: Ortalamanın altında bir pop şarkıcısından kıro bir futbolcu eşine kadar pek çok istenmeyen sıfata sahip Victoria Beckham, 2008'de sonunda hayallerine kavuştu.
Beckham zevkini oturttu, elegan bir kadına hatta bir moda ikonuna dönüştü. Kıronun ikon olduğu bu peri masalında bize de Victoria'yı listemizin beşinci sırasına koymak kaldı.

6. Suri Cruise: Tom Cruise-Katie Holmes çiftinin kızları Suri, annesi ve babasının yapamadığını yaptı, kısa hayatına stil ikonluğu sıfatını sığdırdı. Rol modeli Suri, listemizdeki yerini hiçbir torpil olmadan bileğinin gücüyle elde etti.

7. Jon Hamm: 1960'ların New York'unda geçen Mad Men hayatımıza girdiğinden beri şıklık anlayışımız ciddi anlamda değişti.
Başroldeki Jon Hamm de Amerikan kovboyu imajıyla bu stilin altında ezilmeyeceğini gösterdi ve listemizin yedinci sırasına oturdu.

8. Kate Moss: Stil ikonluğu yıllar öncesinden tescillenen Kate Moss, 'süper cool' kalırken anormal kıyafetler seçmeye gerek olmadığını gösterdiği için '2008'de Fark Yaratanlar' listesine de dahil oldu. Moss, absürtleşmeden, halk gibi giyinirken de (Kate Moss loves Topshop!) sıradan olmamayı öğretti.

9. Emre Belözoğlu: Kıyafet seçimine ciddi mesai harcayan Emre, kısa boyun bile giyinirken bir avantaja dönüşebileceğini gösterdi.
Kıyafetleri ile kusurlarını kapatmayı, istediği özelliklerini ön plana çıkartmayı başardığı için listemizdeki dokuzuncu sırayı kaptı.

10. Gwyneth Paltrow: İki çocuk ve fazlasıyla sıradan bir görüntünün ardından dev topukları ve 'beklenmedik' tarzıyla küllerinden doğan Gwyneth Paltrow, listemize girmeyi fazlasıyla hak etti.
2008 boyunca herkes onun minilerini ve bacaklarını konuştu.
Haberin fotoğrafları