kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Aşk hayatınız

24.12.2008
1. eve 5 Ocakta giren ve yıl boyunca burada kalacak olan Jüpiter; hedeflerimiz doğrultusunda bize olağan dışı bir öz güven verir. Başarının temel taşı olan iyimserlikle dolu bir ruh durumundasınız. Partnerinize karşı abartılı duygularla yaklaşarak, onun yanlış anlamasına neden olacak kırıcı davranışlar içine girmeyin.

20 Ocakta yine 1. eve Güneş'in girmesiyle kendinize olan her konudaki güveniniz tavan yapacak. Dikkat etmeniz gereken tek nokta; ben'lik duygularınızı sosyal ilişkilerinizin önüne geçirmemeniz olmalıdır.

9 Şubatta 1. ve 7. evlerde oluşan Ay Tutulması sırasında beraberliğinize çok daha fazla önem verin. Sevdiğinizin her fırsatta gönlünü alın. Kesinlikle olumsuz hiçbir tavır içine girmeyin.

6 Martta 3. iletişim evine giren Venüs'ün geri hareketi nedeniyle oluşabilecek gergin ruh yapısını sevdiğinize yansıtmazsanız sizin için iyi olur.

27 Mart, sevginize ve partnerinize olan ilginizin artacağı bir gün olacak.

1 Mayıs Merkür'ün 5. eve girmesiyle aşk ilişkilerinizde cesaretli davranabilirsiniz. Çekindiğiniz konularla ilgili açık olarak partnerinize açılabilirsiniz.

Bu arada Merkür; 7 Mayısta, 5. evde geri gidiyor. İlişkilerinizde hassas ve dikkatli olacağınız gündesiniz. Bakışlarınızla bile olsa da, kırıcı davranmaktan kaçının.

20 Mayısta Güneş 5. eve giriyor. Sevgi ve aşk açısından uygun ve şanslı günlerdesiniz. Gireceğiniz arkadaş toplantılarında beklenmedik birliktelikler doğabilir.

14 Haziranda 5. eve giren Merkür; sevdiğinize şimdiye kadar anlatmaya cesaret edemediğiniz konularda tüm gerçekleriyle açılma şansı veriyor.

21 Haziranda önemli iki gezegenin 4. evde kavuşumu var. Mars ve Venüs. Hırs ve sevecenlik bir arada olacak. Bu da ilişkilerinizde çelişkilerden kaynaklanan tartışmalara neden olabilir. Dikkat edin.

5 Temmuzda 5. eve giren Venüs; aşk ve ilişkiler açısından olumlu ve hareketli bir dönemi getiriyor. Yalnız olanlar yeni başlangıçlar yapabilirler. Evli olanların da eşlerine karşı duygusallıkları artacak.

12 Temmuzda Mars 5. eve giriyor. İlişkilerinizde artan enerjinizle hata yapabilirsiniz. Çevreden beraberliğinizle ilgili duyumlara da prim vermeyin. Dikkat edin.

6 Ağustosta meydana gelecek olan Ay tutulmasına dikkat! İlişkilerinizde partnerinizle ilgili özel sorunlardan kaynaklanan bazı tartışma konuları gündeme gelebilir. Burada yapıcı davranmak, anlayışla karşılamak size düşüyor. Aksi tavırlar içinde olursa beraberliğiniz yara alabilir.

Venüs 26 Ağustosta 7. eve giriyor. Partnerinizle aranızda sorunlar varsa, hataları telafi ederek İlişkinizi tekrar eski haline getirmek için bir fırsat. Venüs'ün bu evdeki etkisi ilişkinizi destekliyor.

15 Eylül civarı evlilik için uygun bir gün değil. Partnerinizle aranızda soğuk rüzgarlar esebilir.

Venüs'ün 20 Eylülde 8. eve girmesiyle ilişkilerinizde problemlerle karşılaşabilirsiniz. Kıskançlık gibi beraberliğinize zarar veren duyguları terk edin.

16 Ekimde 7. evinize giren Mars'ın etkisiyle; evlilik konusunda olumlu açılımlara girebilirsiniz.Beraberliklerinizin gizli kalan yönlerini de makul bir şekilde açık açık partnerinizle ortaya koyun.

12. eve 25 Aralıkta giriş yapan Venüs; ilişkilerinizde bazı sorunları su yüzüne çıkarabilir. Harici olarak beraberliğinizin içine giren kişi veya kişilere kulak asmayın. Sorunlu konuları her ne pahasına olursa olsun, partnerinizle konuşarak çözün.

Fakat 26 Aralıkta 12.evde geri hareket eden Merkür'ün etkisini göz önüne alarak, ilişkinizi değerlendirirken ılımlı olun, gereksiz ve tamir olması zor olan sertlikler yapmayın. Kendinizi sıkı ir şekilde denetleyin.