kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İş hayatınız

24.12.2008
1 Ocakta Merkür 1. evinize giriş yapıyor. Cazip ve çekici bir konumdasınız. Gözler sizin üzerinizde ve bulunduğunuz ortamlarda ilginç konuşmalar yapıyorsunuz. Çevrenizi kolayca etki altına almayı başarıyorsunuz. Katılacağınız sosyal aktivitelerdeki hoş sohbetleriniz iş hayatınıza katkısı olacak ve beklediğiniz bir çok teklif bu tür toplantılarda karşınıza çıkacak. İyimser yönlerinizi kullanarak amacınıza kolayca ulaşacaksınız.

11 Ocakta Merkür 1. evinizde geri dönüyor. Önemli girişimlerinizi biraz daha ertelemek zorunda kalacaksınız. Yaratıcılığınızın kısıtlandığını hissedeceğiniz bir dönem. Bu dönemde; yardım etme duygunuzun yoğun olmasından dolayı gizli kalmasını istediğiniz yapıcı faaliyetlere de katılabilirsiniz. Sosyal ve aşk ilişkilerinizde yeni durumlarla karşılaşacaksınız. Bitişlerin yaşanabileceği zamanlar gündeme gelecektir. Yolunda gitmeyen sosyal ilişkileriniz yön değiştirecek. Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanırken, ilişkinizi ve kendinizi sorgulamaya başlayacaksınız.

20 Ocakta Merkür ve Güneş 1. evinizde tam kavuşum yapıyor. Fikir alışverişlerinde ve tavsiyelere ihtiyacınız olacak. Araştırmaya yönelik yapınız ve düşünceleriniz ön plana çıkacak ve kalite ilişkiler önem kazanacak. Çünkü siz yüksek enerjinizi ilişkilerinize yansıtan bir kişisiniz. Karşınızdaki kişilerin içlerini rahatça okuyabiliyorsunuz. Karşınıza çıkan kişilerin kapasitelerini çok çabuk ölçebiliyorsunuz. Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle çelişkili bir izlenimci tavır içinde de olabilirsiniz.

8 Şubatta 8. ve 2. evinizde gerçekleşecek olan sert açılar maddi konularda dikkatli olmanız ve olanaklarınızla gelecek teklifler arasında belli bir mesafeyi korumalısınız. Dengelerinizi korumakta zorlanacaksınız.

18 Şubatta Güneş 2. para evinize geçiyor. Kişisel isteklerinizle ilgili konularda öz veride bulunmanız gerekebilir. Size bir katkı getirecek her türlü koşulu defalarca gözden geçirmek zorundasınız Yaptığınız işten eminseniz size daha fazla deneyim kazandıracak koşullar yaratacaktır.

Para evinizde 8 Martta Güneş ve Satürn karşıtı yaşayacaksınız. Alışverişlerinizde ve kredi kartlarınıza dikkatli olmalısınız.

5 Nisan Satürn ve Mars karşıtı yaşayacaksınız. Para kazanma içgüdüleriniz artıyor. Yeni sorumluluklarınızı kabul etmekte zorlanabilirsiniz. Bu ay maddi konularınızla ilgili mücadele vermeniz gerekebilir. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Onlarla bir çok iş fırsatı yakalayacaksınız. İş başarınız arttıkça başarılı işler ayağınıza gelecek.

17 Nisanda Satürn 8. evinizdeki hareketine dönüyor. Hayatınızda güçlü insanlar ve kariyerinize katkısı olacak kişilerle birlikte olacaksınız. Sıradan kişilerden hoşlanmadığınız için farkında olmadan yöneldiğiniz insanların kariyer açısından önemli kişiler olduğunun farkındasınız. Kişisel değer kavramlarınız önemli ve bu nedenle kararsız ortalıkta dolaşan kişilikleri sevmiyorsunuz. Sizden yaşça büyük kişilerin etkisinde kalacaksınız.

21 Haziranda Güneş 6. evinize geçiyor. Çalışma hayatınızda başkalarının istek ve arzuları ön planda olacak.

3 Temmuzda Merkür 6. evinize geçiş yapıyor. Ayni fikirleri paylaştığınız kişilerle ortak projeler sergilemeyi amaçlıyorsunuz. Bulunduğunuz grupları etkileyici konuşmalarınızla ikna edeceksiniz. Bulunduğunuz şartları değerlendirme konusunda fırsatçı ve akılcı davranışlar içinde olacaksınız.

18 Temmuzda Merkür 7. evinize geçiş yapıyor. Ortaklıklar ve imzalar söz konusu olacak.Birlikte çalıştığınız kişilerden önemli destekler alacaksınız. Çevre şartlarını kendi koşullarınızla uyum içinde birleştireceksiniz. Koşacak ve yorulacaksınız fakat sonunda başarınızı kutlayacaksınız.

2 Ağustosta Plüton ve Venüs karşıtı iş hayatınızda radikal kararlar alacağınız gösteriyor. Köklü kararlar alacaksınız. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da size daha sonra hak vereceklerdir. Her şeye rağmen hızlı gerçekleştirilebilecek idealler peşinde olabilirsiniz.

22 Eylülde Merkür- Satürn 8. evinizde tam kavuşum yapıyor. Yeni projelendireceğiniz çalışmaların alt yapısını kurarken, düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Uyumlu ve güzel bir yapılanmayı özleseniz de her şeyin çok kolay gerçekleşmeyeceğini de bilmelisiniz. Gücünüzü ve hırslı yönlerinizi regüle etme ihtiyacı duyarken, paylaşım konusunda gizliliği tercih edeceksiniz.

16 Ekimde Mars 7. evinize giriyor. Yaratıcılık mekanizmanızı ve manyetik çekim gücünüzü en iyi şekilde yakın ilişkilerinizde rahatça görebilirsiniz. Tutkular, duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak. Karşı cins üzerinde çekiciliğinizi ve cinsel potansiyelinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

5 Kasımda Merkür- Güneç 10. kariyer evinize geçiyor. İnsanları idare etme konusunda becerinizi göstermek zorundasınız. İşinizle eğlenceyi ustaca birleştirirseniz her şey sizden yana olacak. Kazanç çeşmelerinin size aktığını göreceksiniz. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecekler. Onlarla bir arada birçok iş fırsatı yakalayacaksınız. Çevresel faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek.

1 Aralıkta Uranüs 2. evinize geçiyor. Parasal konularda olumlu değişimler ve sürprizler sizi bekliyor.

20 Aralıkta 7. evinizde geri hareketine başlıyor. Yeni yatırımlar için, uygun bir dönem değil. İlişkilerinizi zorlayacak hareketlerden sakınmalısınız.

31 Aralıkta 12. evinizde Güneş tutulması gerçekleşiyor. Meydana gelecek sıra dışı aksilikler canınızı sıkabilir. Artık sorunlarınızı karşılıklı konuşmalı ve aksayan olayları yeniden gözden geçirmelisiniz.