kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Malik Ecder Özdemir

'Hapiste eşle seks hayal'

Hülya KARABAĞLI ANKARA
26.12.2008
Meclis İnsan Hakları Cezaevi Komisyonu'nun CHP'li üyesi Malik Ecder Özdemir: Cezaevinde eşle seks ütopik. Aksine, koşullar düzeltilmezse sübyancılık başlar..
Meclis İnsan Hakları Cezaevi Alt Komisyonu Bandırma Cezaevi'ndeki incelemesini raporlaştırdı. Cezaevinde yaşanan sıkıntılar, mahkûmların "hayatta kalma mücadelesi veriyoruz" ifadeleriyle rapora yansıdı. CHP'li üye Malik Ecder Özdemir ise, son dönemde gündeme gelen mahkûmların eşiyle seks yapmasının "ütopya" olduğunu söyledi. Bir sayfalık ek raporunda Özdemir, Bandırma Cezaevi'nde aşırı yoğunluğa dikkat çekti ve "Haftada bir gün bir saat verilen sıcak su ile banyo yapmak için mahûmlar aynı koğuşta yarı çıplak banyo sırası bekliyor" dedi.

KOYUN KOYUNA UYKU
İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Zafer Üskül'ün, tutuklu ve hükümlülerin eşleriyle cinsel ilişkiye sıcak bakan yaklaşımı için 'ütopik' değerlendirmesinde bulunan Özdemir, "Korkarım bu durum düzeltilmediği taktirde, mahkûmlar arasında, cinsel taciz ve sübyancılık körüklenecektir" diye konuştu. Malik Ecder Özdemir, SABAH'ın sübyancılık uyarısıyla ilgili sorusuna da, "Bandırma Cezaevi'nde çok genç çocuklar var. İşledikleri suçlar nedeniyle ıslah evinde kalamayacak genç çocuklar, delikanlılar var. 17-18 yaşında gençler var. O kadar kalabalık ki; 'Cinsel bir taciz olamaz' denmesi zor. Koyun koyuna yatıyorlar" şeklinde yanıt verdi.
Haberin fotoğrafları