kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bombalarının bulunduğu sokakta cinayet

Giriş Saati : 26.12.2008 10:21
Güncelleme : 26.12.2008 20:11
Yeni Haber
Ergenekon Terör Örgütü soruşturmasını başlatan 27 adet el bombası, TNT kalıpları ve fünyelerin ele geçirildiği gecekondunun bulunduğu Güngör Sokak'ta cinayet işlendi.

Elektrikçide çalıştığı öğrenilen Barış Keskin (29) isimli vatandaş, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kurşunlanarak öldürüldü. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, olayın failini bulmak için çevrede soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, olay, saat 20.15 sıralarında Ümraniye Çakmak Mahallesi Güngör Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, elektrikçide çalıştığı öğrenilen Barış Keskin, kimliği belirlenemeyen kişilerle sokak üzerinde tartıştı. Tartışma sırasında Keskin'i darp eden şahıslardan bir tanesi, belindeki silahını çekerek, Keskin'e 3 el ateş etti. Boynuna ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yere yığılan Keskin, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olayı duyan çevredeki vatandaşlar, durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, cesedin etrafını güvenlik çemberine alarak, inceleme yaptı. Çevrede yapılan araştırmalar sonucu, sokakta 3 adet boş kovan bulundu.

Öte yandan, cesedin üzerinde de 1 adet silah bulundu. Olay yerindeki delilleri toplayan ve görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis, failleri yakalamak için çevrede soruşturma başlattı.

Silah seslerin duyduktan sonra olay yerine gelen bir vatandaş, "2-3 el silah sesi duydum. Olay yerine geldiğimde polisler gelmişti. Kimin yaptığını görmedim. Yazık olmuş." diye konuştu.

Cinayetin işlendiği sokaktaki bir gecekonduda, 27 Haziran 2007 tarihinde 27 adet el bombası, TNT kalıpları ve fünyeler bulunmuştu. Ele geçirilen bu malzemeler Ergenekon Terör Örgütü soruşturmasını başlatmıştı. Bu soruşturma kapsamında birçok kişi gözaltına alınmış olup, soruşturma ile ilgili dava Silivri Cezaevi'nde görülmeye devam ediyor.

(CİHAN)