kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Aralık 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

DSP'de Ankara adayları netleşiyor

Giriş Saati : 24.12.2008 09:20
Güncelleme : 24.12.2008 18:42
Yeni Haber
Yerel seçim çalışmalarının sürdüğü DSP'de, Ankara'nın kimi ilçelerinde gösterilecek adaylar belirlendi. DSP Ankara İl Başkanı Durak Karabulut, Ankara'da çok güçlü bir şekilde seçimlere hazırlandıklarını belirtti ve iddialı olduklarını söyledi. Karabulut, "Bütün adaylarımız hazır. Kısa zaman içinde sürpriz adaylarımızı da kamuoyuna açıklayacağız" diye konuştu.

Mart 2009'da yapılacak yerel seçimlere az bir zaman kala DSP yönetimi de kolları sıvadı. Aday adayları başvurularını almaya başlayan DSP'de, Ankara'nın kimi ilçelerinden gösterilecek adaylar netleşti.

DSP'nin yerel seçim çalışmalarına ilişkin ANKA'ya bilgi veren DSP Ankara İl Başkanı Durak Karabulut, son 1 yıldır DSP Ankara İl Başkanlığı olarak yerel seçimlere çok ciddi bir şekilde hazırlandıklarını söyledi. Ankara'da çok güçlü bir şekilde seçimlere gireceklerini ifade eden Karabulut, şöyle dedi:

"İlk olarak 6 ilçemizde bölgelerinde tanınan ve sevilen, ilçelerine seçildiklerinde en iyi hizmeti verecek, halkın kendi içinden olan adaylarımızı genel merkezimizin bilgisi dahilinde açıklıyorum. Adaylarımızı halkımıza emanet ediyorum. Bütün adaylarımız hazır. Kısa zaman içinde süpriz adaylarımızı açıklamaya devam edeceğiz. Adaylarımızın hepsi açıklandığında geniş bir toplantıyla kamuoyuna tanıtacağız."

İşte DSP'nin Ankara'nın bazı ilçelerindeki adayları:

Mamak: Üstün Balamir (Mamak Belediyesi Emekli İktisat Müfettişi), Etimesgut: Türkan Özdemir (DSP İlçe Başkanı-Emekli Öğretmen), Polatlı: Şaamettin Emektar (İşadamı), Kızılcahamam: Rasim Akaya (İlköğretim Müfettişi), Çubuk: Haluk Aras (Emekli Bankacı), Haymana: Şevket Kağıt (Halk Müziği Sanatçısı)"

ANKA