kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Yılbaşı gecesi kim nerede?

Giriş Saati : 20.12.2008 10:36
Güncelleme : 20.12.2008 22:11
Yeni Haber
Ünlüler, yeni yıl planlarını ve unutulmaz yılbaşı gecelerini All dergisine anlattı..

BURCU ESMERSOY (SPOR SPİKERİ)

Bu yılbaşı akşamı bir ev partisinde sevdiklerimle olacağım. Benim yılbaşılarımın hepsi çok güzel geçti açıkçası. Üç yıl önce Mauritius'ta gece yarısı denize girmiştim. Dört yıl önce Cortina'da yılbaşı partisinde gece 12'de karda go-kart yapıyordum. Beş yıl önce trafikteydim. Altı yıl önce çok yakın bir kız arkadaşımın evinde çok eğlendiğim bir partideydim. Yedi yıl önce uyuyordum. Sekiz yıl önce Grand Cana-ria'da tam gece yarısında bir sürpriz yaşadım... Daha devam edebilirim. Kısacası hepsi güzel, hepsi unutulmazdı...

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

ECE GÜRSEL (MANKEN)

Bu sene Amsterdam'a gitmeyi planlıyorum. En keyifli yılbaşını bir ev partisinde geçirdim. Partide barmaid'lik yapıp, sabaha kadar yiyip içip eğlenmiştim. 99'a girdiğimiz yeni yılda ise yediğim bir şeyden zehirlenip geceyi hastanede noktalamıştım, ölümden döndüm.

ECE GÜRSEL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

TAN SAĞTÜRK (BALET)

Bu sene için daha plan yapmadım. Bir yılbaşı gecesi, saat tam 12 olmasa da, babamla su altına dalmıştık. Benim için en değişik yılbaşı o olmuştu. Aslına bakarsanız ben zaten yılbaşı gecelerini hiç planlamam.

TAN SAĞTÜRK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

DENİZ BERDAN (PASTA ŞEFİ)

Bu yıl, erken bir aile yemeğinden sonra arkadaşım Melisa Çakarlar'ın organize ettiği yılbaşı partisine gideceğiz. Aslında en güzel yılbaşı aile bireyleriyle geçirdiklerimiz. 2000'e milenyum diye New York'ta girdik. Ancak o hafta öyle bir kar yağışı oldu ki, gündüz zorla yürüyüşler yapmamıza rağmen akşamları otelde geçirmek durumunda kaldık. Neticede milenyum gecesini, planlarımız olmasına rağmen otelde geçirdik.

SEYFİ DURSUNOĞLU (ŞOVMEN)

Yılbaşında teklifler var. Fiyatı veriyorum sonra birden beni çirkin bulmaya başlıyorlar... Çok gençken yılbaşında toplanırdık 10-15 kişi. Bir sene, bir gece öncesi toplanıp organizasyon yaparken çok eğlendik. Ertesi gün yılbaşı için buluştuk, hiç eğlenemiyoruz. Biz de önceki gece nasıl eğlendiğimizi konuşarak eğlenmeye başladık. Artık bayramlarda, yaşgünlerinde, yılbaşında yalnızlığı tercih ediyorum. Bir özel gün daha geçti diye mi üzülüyorum, nedir?

SEYFİ DURSUNOĞLU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

GÜNAYDIN