kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Ünlülerin son tutkusu 'Chanel 2.55' çanta!

19.12.2008
'Chanel Coco Chanel, yıllar önce Chanel firmasını kurarken, "Moda geçici, stil kalıcıdır" demişti. Bu anlayıştan hareketle Chanel Modaevi'nde çalışan tüm modacılar, kendine özgü bir stili olan bir Chanel kadını yaratmaya yönelik ürünler tasarladı... Bu ürünlerden Chanel'in 2.55 numaralı çantası, bu sezon Hollywood'lu yıldızların vazgeçilmez aksesuvarı... İşte adını piyasaya sürüldüğü şubat 1955'ten alan, zincirli sapı ve ekose dikişleriyle dikkat çeken bu çantadan vazgeçemeyenler...

NICKY HILTON:

Hilton Otelleri'nin küçük varisi Nicky Hilton, Chanel çantasını etekceket takımlarla birlikte kullanmayı seviyor. Hilton, ailesinin tüm kadın fertlerinde bu çantadan bulunduğunu söylüyor.

NICKY HILTON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

VICTORIA BECKHAM:
Moda ikonu olarak tanınan Victoria Beckham'ın evinde Chanel çanta koleksiyonu var. Beckham, "Çanta bir kadının kişiliğini yansıtır" diye konuşuyor.

VICTORIA BECKHAM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

LOUISE BOURGOIN:
Yeni Brigette Bardot olarak nitelendirilen Fransız oyuncu ve sunucu Louise Bourgoin, Chanel çantasını neredeyse her gün taktığını dile getiriyor.

SIENNA MILLER:
Tam bir moda tutkunu olan Sienna Miller, Chanel çantasını özellikle asi kıyafetlerine sıradışı bir hava katmak için kullandığını söylüyor.

SIENNA MILLER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

CLAUDIA SCHIFFER:
Bugüne kadar birçok Chanel defilesinde ve kampanyasında görev alan ünlü model Claudia Schiffer, 2.55 modelini hem çok şık olduğu, hem de uzun zinciri sayesinde çok rahat kullanıldığı için tercih ettiğini söylüyor.

LILY ALLEN:
Spor bir giyim tarzı olan ünlü şarkıcı Lily Allen, Chanel 2.55'in her kıyafetle rahatlıkla kullanılabildiğini söylüyor. O, çantasını spor ayakkabı giydiğinde bile kullanıyor.

LILY ALLEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
Haberin fotoğrafları