kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İmparator Terim 'Adanalı'ya misafir

İlker GEZİCİ/MAGAZİN
Giriş Saati : 19.12.2008 09:43
Güncelleme : 19.12.2008 21:30
Yeni Haber
Adanalı Fatih Terim 'Adanalı' dizisinin hayranı olduğunu açıkladı ve bir bölümde oynamak için söz verdi. Dizinin senaristi ve yönetmeni Tayfun Güneyer ise senaryoyu yazarken Fatih Hoca'dan esinlendiğini açıkladı.

Sunuculuğunu Yüksel Aytuğ ile Doğa Rutkay'ın yaptığı Kanaltürk'te yayınlanan 'Medyatik' adlı programa önceki akşam ünlü 'Adanalılar' konuk oldu. 'Adanalı' dizisinin başrol oyuncularından Oktay Kaynarca ile Selin Demiratar'ın yanı sıra Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in de katıldığı programda Terim, sıkı bir 'Adanalı' hayranı olduğunu dile getirdi.

Dizinin senarist ve yönetmeni Tayfun Güneyer de 'Adanalı' dizinin senaryosunun çıkış noktasının Fatih Terim olduğunu söyledi. Güneyer; "Hikayeyi yazarken Fatih Terim'den etkilendik. Ben bir kahraman çizmeye çalışıyordum. O zaman da Türkiye'nin en büyük kahramanı Fatih Hoca'ydı. Oktay'ı, 'Fatih Hoca gibi düşün, Fatih Hoca gibi bak' diyerek motive ediyorum" dedi.

OKTAY KAYNARCA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

OKTAY MİMİK KAPTI

Dizide Yavuz isimli bir başkomiseri canlandıran Oktay Kaynarca da Fatih Terim'den bazı hareket ve mimikleri kaptığını itiraf etti. Bunun üzerine Fatih Terim "Oktay Kaynarca ile beraber birkaç gün geçirebiliriz. Böylece rolünü çok daha iyi oynayabilir" dedi.

Terim, sinirlendiğinde Yavuz Komiser kadar fevri olduğunu da söyledi. Güneyer'in ve oyuncuların ısrarı üzerine 'Adanalı'nın setine gelmeyi kabul eden Fatih Terim, dizide bir bölüm konuk oyuncu olarak yer alacağını söyledi. Terim, tüm 'Adanalı' ekibini de 17 Ocak'taki Adanalılar gecesine davet etti.