kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Sinemalarda bu hafta

Giriş Saati : 19.12.2008 09:58
Güncelleme : 19.12.2008 21:30
Yeni Haber
Bu hafta vizyona giren iddialı yapımlardan Yalanlar Üstüne, Wall Street Journal için CIA ve Ortadoğu olaylarını izledikten sonra Washington Post'ta köşe yazarlığı yapan yazar David Ignatius'un aynı adlı romanından uyarlanmış. Bu siyasi-gerilim filmi, aksiyon arayanları da tatmin edecek. Gerilimden hoşlananlar için Sibirya Ekspresi de gösterime giriyor. Haftanın Türk filmleri ise Sıcak ve Sonbahar…..
* Gösterimdeki filmlerin fragmanlarını izlemek ve filmlerle ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için TIKLAYIN


Yalanlar Üstüne
(Body of Lies)

Roger Ferris, ABD istihbaratının en iyi adamıdır. Son gizli görevinde hayatını telefon hattının diğer ucundaki duygudan yoksun sese emanet etmiş biridir. CIA'in kıdemli elemanı Ed Hoffman ise bilgisayarından, Ferris'in hareketlerini dikte ederek savaş yönetmektedir. Ortaya yeni çıkmış bir terörist liderini kandırabilmek için, Ferris'in yeraltı finans örgütlerine sızması gerekecektir...

Tür: Dram
Yönetmen: Ridley Scott
Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Russell Crowe, Mark Strong, Golshifteh Farahani



Sonbahar

Yusuf, 10 yıl kaldığı cezaevinden katıldığı ölüm orucu sonrasında çıkar ve köyüne döner. Sadece yaşlıların kaldığı köyde Yusuf ve arkadaşı Mikhail'in konuşmaları hep yaşanmamış gençlikleri üzerinedir. Film, 'Hayata Dönüş Operasyonu'nun yıldönümünde gösterimde.

Tür: Dram
Yönetmen: Özcan Alper
Oyuncular: Onur Saylak, Megi Aboulzade, Serkan Keskin, Gülefer Yenigül.


Sibirya Ekspresi
(Transsiberian)

Amerikalı çift, Roy ve Jessie, son olarak ikâmet ettikleri Pekin'den oldukça uzaktaki evlerine dönmeye karar verirler. Trende Carlos ve Abby adlı başka bir çiftle tanışırlar ve bu unutulmayacak seyahatin gerçek tehlikeleri ortaya çıkmaya başlar. Basit bir tren yolculuğu, Rus polisler, mafya, işkence, uyuşturucu ve cinayetle korkutucu bir kovalamacaya dönüşür.

Tür: Gerilim
Yönetmen: Brad Anderson
Oyuncular: Woody Harrelson, Ben Kingsley, Emily Mortimer, Kate Mara.


Sıcak

Yusuf, batık gemilerin enkazını çıkartıp satan bir denizcilik firmasında çalışmaktadır. Karısı Meryem ise öğretmen ve iki aylık hamiledir. Karı koca, bir batık gemi projesi için çıktıkları kısa yolculuğun, bir karabasana dönüşeceğinden habersizdirler. Aynı saatlerde, karısının başka bir adamla kaçtığını öğrenen ve yardım istemek için tek dostu Niko'yu arayan Adem ise cinnetin eşiğindedir.

Tür: Dram
Yönetmen: Abdullah Oğuz
Oyuncular: Cem Özer, Ebru Akel, Hazım Körmükçü, Gürgen Öz.