kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Aralık 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Emlak Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Aşk hayatınız

17.12.2008
3 Ocak-4 Şubat arası iş ve aşkı ortak bir noktada 10. kariyer evinde buluşturacaksınız. İş hayatı içinde tanışacağınız kişi ile duygusal boyutlarda ilişkileriniz gelişebilir.

6 Martta Venüs'ün geri hareketi ikili ilişkilerinizde sorunlara neden olacak bu nedenle arkadaşlık ve dostluk ilişkileriniz bozulabilir. Öfkelerinize gem vurmanız size her anlamda yarar getirecektir.

22 Nisanda Venüs ve Mars 10. evinizde kavuşumu gerçekleştiriyor. Başarı ve aşk duygusu hırslarınızı arttıracak, evlilik konuları gündeme gelecektir.

6 Hazirandan sonra aşk ilişkilerinizde olumsuz duygulara kapılarak, sevilmediğiniz hisleri içine girebilirsiniz. Bu tarihte, bu tür olumsuz duygulara kapılarak hat yapmamalısınız. Dikkatli olun.

5 Temmuzdan sonra artan kişisel cazibenizle dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz.

26 Ağustostan sonra, sosyal ilişkilerinizde değişimler göze çarpıyor. Değişik insanlarla tanışabileceğiniz ortamlar içinde olacaksınız.

22 Eylülde 5. evinize geçen Güneş; aşk yaşamınızın canlanmasına neden olacak. Flört açısından hareketli bir dönem. Dostluk ilişkilerinizde size yakın ilgi duyan insanların bir duygu değişimi yaşadığını göreceksiniz. Bu tür yaklaşımlarda, titiz ve analizci yapınızı elden bırakmayın. Daha önce buna benzer durumlarda yaşadığınız hayal kırıklıklarını tekrar yaşamak istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız.

4 Ekimde Merkür ve Uranüs etkisiyle, davranışlarınızda daha bir serbestlik duygularıyla hareket edeceksiniz. Bu özgür tutumunuz partneriniz tarafından sert bir şekilde karşılanabilir. İşte bu nokta ilişkilerinizde kırılma noktasına neden olabilir. Ne kadar özgür duygularla hareket etseniz de, sevdiklerinize karşı bir o kadar paylaşımcılığı elden bırakmayın.

29 Ekimde Satürn 5. eve giriş yapıyor. 2.5 yıl bu evde kalacak olan Satürn Aşk evinizde hareketlenmeye neden olacak. İlişkilerinizde, sorumluluklarınızın ciddiyeti gündeme gelecek. Daha somut kararlar ilişkilerinize hakim olacak.

2 Aralıkta Venüs'ün İlişkiler evi 7. eve geçmesiyle, fiziki görünümünüze vereceğiniz önem artacak.

28 Aralıkta 8 evde Venüs ve Plüton kavuşum yapıyor. İlişkilerinizde ihtiraslı bir döneme giriyorsunuz. Karşılıklı inatlaşmalarla partnerinize gereksiz yüklenmeler yapmayın.