kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Aralık 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Emlak Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Vinç masaj salonuna girdi!

ZONGULDAK / SABAH
Giriş Saati : 18.12.2008 14:22
Güncelleme : 18.12.2008 19:14
Yeni Haber
Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde park halindeyken freni boşalan 15 tonluk vinç, yokuşun sonunda bulunan masaj salonuna girdi. Ölen ya da yaralanın olmadığı olayda maddi hasar meydana geldi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen olayda, sürücü İsmail Yılmaz, Tunalı Hilmi Caddesi üzerine 15 tonluk vinci park etti. Park halindeki vinç, önceki gün saat 19:50 sularında fren pompasındaki havanın boşalması sonucu hareket etmeye başladı. Park edildiği yokuştan aşağıya doğru büyük bir gürültü ile ilerleyen vinç yokuş bitiminde Birlik Apartmanı'na büyük bir gürültü ile çarparak giriş kattaki masaj salonundan içeri girdi.

Erhan Özdemir'e ait olduğu öğrenilen masaj salonunda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Ne olduğunu anlayamadıklarını belirten mahalle sakinleri, dükkânın içinde 15 tonluk vinci görünce gözlerine inanamadı. Kazanın ardından olay yerine gelen polisler, çevrede geniş güvenlik önlemi alarak vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı.

Mahalle sakinlerinden Hüseyin Candan, kamyonun kendi ikametine çarptığını, önce telefon direğini, sonra da taş duvarı yıktığını anlattı. Kazanın hemen sonrasında kendisine haber geldiğini kaydeden Candan, kazada ölen ya da yaralanan olmamasının büyük bir şans olduğunu söyledi.

Olay yerine gelen dükkan sahibi Erhan Özdemir, 'Olayın nasıl olduğunu bilmiyorum. Bana senin dükkâna vinç girdi hemen gel diye telefon geldi.' dedi. Bayırdaki evlere de çarpan vincin, binalara da hasar verdiği, yol kenarında bulunan elektrik direklerini yıktığı görüldü. yıktı. Polis, olay yerinde bulunamayan vinç sürücüsünü arıyor. Dükkana giren vinç uzun uğraşlar sonucu başka bir vinç yardımıyla çıkarıldı.