kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Aralık 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Emlak Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İş hayatınız

17.12.2008
1 Ocaktan sonra eğitim hayatınızda önemli değişimler olacak. Kariyerinizde size öncülük edcek kişilerle tanışacak, yurt dışı ilişkilerinizde önemli gelişmeler olacak.

3 Ocaktan sonra, iş ilişkilerinizdeki sorunlar ortadan kalkacak ve istediğiniz ortamlarda çalışma olanağı bulacaksınız.

20 Ocaktan sonra; iş ilişkilerinizde hedeflerinizi geniş perspektifli tutarak, olanak yaratmaya çalışın. Bu şekilde davranırsanız karlı olacaksınız.

23 Ocaktan sonra yeni iş teklifleri gündeme gelebilir. Fakat, kesinlikle olaya coşkulu bir şekilde kalkışmayın. İnce eleyip, sık dokuyarak konuya girin.

9 Şubattaki Ay tutulması çevrenizi değiştirme imkanı verecektir. Sosyal çevrenizde ve ilişkilerinizde bu gelişmeler yaşanabilir.

20 Marttan sonra geleceğinizle ilgili planlarınızda istediğiniz doğrultuda yaklaşımlar meydana gelecek. Uzun süredir arzuladığınız konularda sizi umutlandıracak gelişmeler olacak..Dikkatli bir şekilde gelişme süreçlerini organize edin..

22 Martta Merkür ve Uranüs 10. Kavuşum evinde bulunarak, iş hayatınızda hareketlenmeler olacak. Ayni hedefte buluşacağınız kişilerle olumlu rotalar planlayacak, sizi mutlu edecek gelişmeleri yaşayacaksınız.

5 Nisanda gerçekleşecek olan Mars ve Satürn arasındaki karşıt açı, iş yaşamınızda zorlayıcı etkiler almanıza neden olacak. Beklemediğiniz şekilde olumsuz borçlanmalar içine girebilir, hedeflerinizde sapmalar yaşayabilirsiniz. Geçici durgunluklar, güven mekanizmanızın devreye girmesine neden olacak ve bazı adımlarınızı erteleyeceksiniz.

15 Nisandan sonra, atılımlarınızda bir cesaret hakim olacak. Meydan okuyucu tavırlarla işlerinizde atılım yapacaksınız.

20 Mayısta 1. evinize geçen Güneş nedeniyle otoriteniz artıyor. Kişisel girişimciliğinizde olumlu yönde gelişmeler olacak. Bu dönemde, artan güven duygunuz kalıcı işlere imza atmanızı gündeme getirebilecek.

21 Hazirandan sonra para evinize geçen Güneş; kendinize olan güveninizi arttıracak. Kendi girişimciliğinizi ön plana çıkaracak, kazançlarda sizin payınızda artışlar olacak.

2 Temmuzdan sonra Merkür para evinizde ilerlerken, gelirlerinizde artışlara neden olacak yeni koşullar oluşacak.

7 Temmuzda Ay Tutulması, para evinizde etkili olacak. Gelir ve gider dengesinde oluşacak dengesizlikler nedeniyle harcamalarınızda son derece dikkatli olmalısınız.

17 Ağustosta Merkür ve Satürn tam kavuşum yapıyor. Mesleki projelerinizde artan konsantrasyonunuz "yere sağlam basan" işleri gündeme getirecek. Aile bireylerinizle olan olumlu ilişkileriniz iş hayatınızda motivasyonunuzun artmasını sağlayacak.

7 Eylülde Merkür 5. evde geri gideceği için beklemediğiniz noktalardan dezavantajlı durumlar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Bu nedenle bir sonraki gününüzü, bir sonraki adımınızı dikkatle atın, planlı beklemeler içine girin.

23 Ekimden sonra sorumluluklarınız ve görevleriniz artıyor. Başkalarına karşı olan fedakarlık duygularınızda olan artış zamanınızı alacak. İş hayatınızda bu tür paylaşımın etkilerini göreceksiniz.

16 Kasımdan sonra iş anlaşmaları gündeme gelecek. İş ilişkisi içinde karşınıza çıkacak olan yeni kişilerle olumlu ilişkiler kurabileceksiniz.

1 Aralıktan sonra, şimdiye kadar girişimde bulunmadığınız, sizin için uzak sayılabilecek konularda adımlar atacaksınız. Konuyla ilgili olarak tecrübelerini paylaşacak iş partnerleri olacak.

31 Aralıkta Güneş Tutulması para evinizde gerçekleşiyor. Tecrübeniz olamayan işlerden uzak durun. Borçlanmalara karşı temkinli olun. Yeni iş açılımlarında çok hesaplı olun.