kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Aralık 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Emlak Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Loca İstanbul, Bahçeşehir'i home ofisle tanıştırıyor

02.12.2008
Mimar Metin Hepgüler'in uzay üssünü andıran mimari tasarımıyla dikkat çeken, Loca İstanbul, üç ayrı konsepti birarada sunuyor. Proje, 235 konut, 41 home ofis ve 79 mağaza olmak üzere toplam 355 üniteden oluşuyor..
Gül İnşaat tarafından inşa edilen ve mimar Metin Hepgüler imzasını taşıyan Loca İstanbul projesi, Bahçeşehir'i home ofis konseptiyle tanıştırıyor. Üç ayrı konsepti bir arada buluşturan Loca İstanbul projesi 235 konut, 41 home ofis ve 79 mağaza olmak üzere toplam 355 üniteden oluşuyor. 14 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselecek olan proje 59 bin metrekarelik kulanım alanıma sahip. Ağustos 2008'de inşaatına başlanan projede mağazalar Ekim 2009'da, daireler ve home ofisler de Ekim 2010'da sahiplerine teslim edilecek. Loca İstanbul projesinde 80 ila 200 metrekare arasında değişen rezidans daireler beyaz eşyalı olarak satışa sunulurken 105 ile 238 metrekare arasında değişen büyüklüklerdeki home ofisler ise boş olarak satılacak. Projede, büyüklükleri 351 m2'ye kadar çıkan mağazalardan; yola direk girişi olanların metrekare fiyatları 10 bin ile 15 bin dolar arasında değişirken,bir üst kattaki teraslı mağazaların metrekare fiyatları ise 4 bin ile 8 bin dolar aralığından satılacak. Loca İstanbul'da, home ofisler inşaat aşamasında müşterilerin isteği doğrultusunda yapılabiliyor.

İş sonrası spor imkanı
Açık ve kapalı spor tesesleriylede dikkat çeken Loca İstanbul, tenis kortu, voleybol ve basketbol sahaları, yüzme havuzu, spor salonu, sauna, Türk hamamı, masaj odası ve SPA'sıyla yoğun ve tempolu iş sonrasında yorgunluk atmak için imkanlar sunuyor.
Haberin fotoğrafları