kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bölgemde faili meçhul olmaz

15.12.2008
Küçük, görev bölgesinde yasadışı bir faaliyet olmadığını belirterek, "Danıştay saldırısıyla bir ilgim yok" diye konuştu..
"Benim bölgemde nerede olursa olsun faili meçhul olmaz. Her şeyi ortaya çıkarırım. Özel defterime, ajandama turşu nasıl yapılır diye not almıştım. Onu bile bomba yapımı ile karşılaştırdılar. Her gün yayınladılar. Benim karşıma çizim yapıp Atatürk'ün fotoğrafını koydular. Atatürk'ü bile Ergenekon örgütü diye tanımlama yoluna gidiyorlar" diyen Küçük, şunları kaydetti: "Görev bölgemde gayri yasal bir faaliyet yürütülmedi. Faili meçhul cinayetler olmadı. En kanlı terör örgütü PKK bile bir faaliyet gösteremedi. Benim bölgemde faili meçhul olmaz. Ben her şeyi bulur, ortaya çıkarım. Oradaki görevim esnasında sanıklardan Elazığ'da görev yapan Mehmet Fikri Karadağ operasyonlar esnasında takviye olarak gelmiştir." Danıştay saldırganı Alparslan Arslan ile bir ilişkisinin olmadığını savunan Küçük, Arslan'ın da aynı yönde beyanları olduğunu söyledi. İsveç'te çekilen fotoğraftaki kişinin Alparslan Arslan olmadığını iddia eden Küçük, bu kişinin Azeri bir genç olduğunun ortaya çıktığını savundu.

'EV BULAMADIM'
Küçük savunmasında şunları söyledi: "Veli Küçük olarak yaşamak gerçekten çok zor. Kiraya çıkmak istedim ev aradım. Arkasında 4 tane koruma ile gezen her an bir eylem beklenen bir kişiye ev vermek zordu. En sonunda bodrum katta kimsenin tutmadığı pencereleri yolun altında olan evi perdelerini açmamak koşulu ile tuttum."