kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bayramda kimi nerede gördüm?

Bu bayram kimilerine tatil yolları, kimilerine İstanbul sokakları düştü. Ben İstanbulculardandım. Ablamla geçen kamp günleri, aile ziyaretleri, işler derken bakın gittiğim yerlerde kimlere, nasıl rastladım...
* Perşembe günü öğleden sonra Beşiktaş futbol takımı ve hoca Mustafa Denizli'ye Rumeli Kavağı'ndaki balıkçı 'Kahraman'da... 'Kahraman'ın üst katına bütün takım yerleşmiş yemek yiyorlar ve yemek sonrası Denizli'nin yaptığı konuşmayı dikkatle dinliyorlardı. Denizli'nin masasındaki bitki çayları ve vitaminler dikkatimi çekti. Bu arada 'Kahraman'ın domates salatası, mısır ekmeği ve müthiş balıkları 10 puan! 'Kahraman'a gidip de kendini tutabilene aşkolsun. İstanbul'un en iyi balıkçısı! Başka söze gerek yok!
* Cuma sabahı Bebek'te kahvaltı edip, camdan dışarı bakarken çok güzel bir kadın gördüm. Gözleri ışıl ışıl, beyaz teni pürüzsüz, yüzünde sıfır makyaj, eşofmanlarını giymiş, saçlarını at kuyruğu yapmış gülerek yürüyor... Kim bu? Nurgül Yeşilçay! Yanında eşi Cem Özer; oğlunu scooter'a bindiriyor. Neşeli bir aile tablosu tatil sabahına yakışıyor doğrusu.

GÜLBEN ALIŞVERİŞTE
* Cumartesi sabahı yine Bebek'teyim... 'House Cafe'de bitmek bilmeyen toplantı hallerindeyim. Dışarıda yağmur var ama tentenin altındaki masaya oturmak isteyen çoluklu çocuklu bir aile var. Sinan Çetin ve ailesi... Çetingiller yağmura rağmen içeride oturmadılar.
* Bayram tatili İstanbul gece hayatını fena vurdu sayın okur. Gecelere gecelere akan kitlenin çoğu bir yerlerde. Ama 'Al Jamal'de çok önemli bir misafir gözümüzden kaçmadı elbet. Avusturya Prensi Hubertus Von Hohenlohe, Atıl Kutoğlu ve Ahu Tuğbay'la meze yiyip, dansözlerle eğlendi bütün gece.
* Bayramın ikinci günü tatile çıkmadan önce terk edilmiş mini alışveriş merkezi Mayadrom'da Gülben Ergen'i gördüm. Üst kattan kendine çanta, atkı, şapka alıyordu. Sadelik ona öyle yakışıyor ki. Sonra beraber aşağıdaki 'Bistrott'a inip pazı sarma yedik. Tavsiye ederim.