kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Aralık 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Tutuklanan Hasan Çolaklar Metris Cezaevi'ne konuldu.

Ailesini baltayla öldürdü sonra da kahvaltı etti

Serdar CANİPEK SABAH
13.12.2008
İstanbul'da şizofreni hastası bir genç, annesi, babası ve ağabeyini evde baltayla öldürmekten gözaltına alındı. Zanlı genç aracının içinde kahvaltı ederken bulundu..
İstanbul Küçükçekmece'de şizofreni hastası Hasan Çolaklar'ın (36), annesi, babası ve ağabeyini baltayla öldürdüğü iddia edildi. Sabah arabasında kahvaltı ederken gözaltına alınan üniversite mezunu olan Çolaklar, suçlamaları reddetti. Cumhuriyet mahallesinde meydana gelen korkunç olay iddiaya göre şöyle gelişti: Şizofreni hastası Hasan Çolaklar, bir süre önce tedavi gördüğü Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden taburcu edildi. Çolaklar, önceki gece yarısı baba Hüseyin Çolaklar (71) ve annesi Fatma Çolaklar (65) ile tartışmaya başladı. Akli dengisi bozuk olduğu belirlenen ağabey Muhammet Çolaklar (45) da tartışmaya katıldı. Bağrışmaları duyan komşuların çağırdığı polis ekipi, kapıyı çaldı ancak açan olmadı. Bu kez polis savcılıktan eve girmek için izin istedi. Fakat izni alamadı. Sabah saatlerinde komşular evden gelen müzik sesi üzerine bir kez daha polisi aradı. Hasan Çolaklar'ı kapının önünde park halindeki araçta kahvaltı ederken bulan, kapıda da kan izleri gören polis, Çolaklar'a kilidi açtırdığında anne, baba ve ağabeyinin baltayla kesilerek öldürülmüş cesetleriyle karşılaştı.

'KOMPLO' DİYE DİRENDİ
Polisin kendisini gözaltına almak istemesi üzerine ise zanlı Çolaklar "Denizli'den yeni geldim. Bunlar komplo. Ben kimseyi öldürmedim. Yapan terbiyesizdir" diyerek direndi. Etkisiz hale getirilerek gözaltına alınan Çolaklar'ın, psikiyatrist gözetiminde sorgulanacağı öğrenildi. Üniversite mezunu olan ve oturdukları binanın girişindeki dükkânda emlakçılık yapan Çolaklar'ın, geçtiğimiz yaz ikinci evliliğini yaptığı eşinin de bir süredir ortada görünmediği öğrenildi.
Haberin fotoğrafları