kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Aralık 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

20 yıllık eşini kızgın yağla yaktı

Giriş Saati : 14.12.2008 16:01
Güncelleme : 14.12.2008 18:16
Yeni Haber
Gaziantep'te 20 yıllık eşinin kendisine kızgın yağ döktüğünü ve copla şiddet uyguladığını iddia eden şahıs eşinden boşanacağını söyledi. Yüzü, vücudu, kolları ve elleri yanan talihsiz adam tedavi altına alındı.

Olay Yeditepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bayram gezisinden gelen M.S. başı ağrıyınca evinde uyumak istedi. Uykuya daldıktan bir süre sonra üzerine kızgın yağ döküldüğü iddia edilen M.S. şoka girerken kafasına aldığı cop darbeleriyle yere yığıldı. Yüzü tanınmaz hale gelen M. S. ne olduğunu anlamadan yataktan kalktığını ileri sürerek, "Bayram gezisinden geldikten sonra başım ağrıyordu. Eşime başımın ağrıdığını söyledim ve o da bana, 'Senin her zaman başın mı ağrıyor' dedi. Bir ağrı kesici

hap aldıktan sonra uyudum. Yaklaşık yarım saat sonra evin yandığını sanarak uyandım. Kalktığımda eşimin bir çaydanlık dolusu kızgın yağı üzerime boşalttığını fark ettim. O anda şoke oldum ve başıma da bu arada copla vuruyordu. Başımda şu anda 12 tane dikiş var. Böbreklerime de copla vurunca tamamen yıkıldım" dedi.

Şoka girdiğini ve eşi G.S.'yi etkisiz hale getirmeye çalıştığını iddia eden M. S., "O hırsla kalktım ve elindeki copu alarak ona vurmaya çalıştım. Evden çıkmak için evin anahtarını istedim vermedi. Banyoya girdim ve buradaki kapıyı üzerime kapattı. Daha sonra oğlum geldi ve beni çıkardı. Bu kadının aklı dengesi bozuk. Zaten akli dengesi bozuk olmasa bunu yapmazdı" diye konuştu.

M.S. 20 yıllık eşinin yaklaşık 7 yıl önce intihara teşebbüs ettiğini ve onu kurtardığı için kendisine kin ve nefret beslediğini ileri sürerek, "Hep kinci nefretçiydi. Daha önce intihara teşebbüs etmişti ve ben de onu kurtardım. Ben onu kurtardıktan sonra başıma bu felaketleri getirmeye başladı. O, ifadesinde benim ona copla vurduğumu ve o da yemek için kızdırdığı yağı bana döktüğünü söylemiş. Yemek yağı birkaç kaşık olur. Ama bir çaydanlık dolusu kızgın yağı dökerek her yerimi yaktı. Benim ona vurduğum

doğru ama üzerime kızgın yağ dökünce ne yapacağımı bilemedim o sırada. Kendimi savunmaya ve kurtarmaya çalıştım. Tabii kendisinin ifadesine göre serbest bırakmışlar" şeklinde konuştu.

Olay yaşanmadan son bir ay içinde eşi G.S.'nin kendisine gayet iyi davrandığını ifade ederek, "Bundan sonra onunla kesinlikle yaşamayacağım. Son zamanlarda bana gayet iyiydi. Ama bu arada arabama da zarar vermişti. Yakınlarım bu eşimin yanına gitmemem için uyardı. Ancak ben de bu kadının çocuklarımın annesi olduğunu ve bana bir şey yapmayacağını söyledim. Bana son bir ay içinde o kadar iyi davrandı ki hiç fark etmedim. Meğerse beni öldürme planları yapıyormuş" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, gözaltına alınan G.S. alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi Yanık Merkezi'nde tedavi altına alınan M.S.'nin ise vücudunun yüzde 25'inin yandığı ve 3. derece yanık olduğu öğrenildi.

(İHA)