kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Aralık 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
OKAN MÜDERRİSOĞLU

Avşar'a son bir şans

EKONOMİ ve magazin dünyası, ünlü sanatçı Hülya Avşar ile TMSF Başkanı Ahmet Ertürk arasında süren "hukuk savaşını" ilgiyle izliyor. Avşar cephesinden gelen sert açıklamalara karşın, hala bir çözüm umudu bulunuyor. Zira kulislerde TMSF Başkanı Ertürk'ün, Avşar'ın hışmından kurtulmak istediği konuşuluyor!
Hatta, "Hülya Hanım'ı yanlış yönlendiriyorlar. Makul birisi devreye girse mutabakat sağlar, eski protokolü yeniden işler kılarız" mesajı bizzat Ertürk'ten geliyor. Olayın perde arkasına inmek için Avşar'ın, Ertürk için "Türkiye dingonun ahırı değil! Madem ki bu ülkede kimse sana dur diyemiyor ben tek başıma seninle baş ederim" dedi.
Avşar ile TMSF, Star TV'ye el konulmasının ardından Avşar'ın Star'la yaptığı anlaşma karşılığı aldığı 350 bin doları iade etmemesi üzerine başlamıştı. Faiziyle 2.4 milyon YTL'ye ulaşan alacak için açılan davayı Avşar kaybedince 1 milyon 150 bin YTL ödemeye razı olmuştu. Ancak daha sonra Avşar, TMSF ile imzalanan protokole uymayınca 900 bin doları bulan anlaşma için tekrar itilaflı hale gelinmişti. Avşar da bu noktadan sonra patlamıştı.
Aldığımız bilgilere göre TMSF, Avşar'la uzlaşmaya hazır. Avşar, eğer TMSF'nin kurumsal kimliğine yönelik sözlerini "tavzih eder", dava açmayacağını, açılmış davalardan vazgeçtiğini beyan ederse 1.150 milyon dolarlık ilk protokolün yeniden işlerlik kazanması, 900 bin dolarlık haczin kaldırılması mümkün. Bizden söylemesi...