kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Aralık 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Bayram, krizi safdışı bıraktı

ÖNER ÖNGÜN
07.12.2008
Tüm dünyada gündeme oturan ekonomik kriz, bayram alışverişlerini etkilemedi. Cumartesi günü alışveriş merkezlerini dolduran pek çok ünlü, hem kendilerine hem de yakınlarına bayramlık almak için kesenin ağzını açtı. Önceki gün Akmerkez'de ellerinde torbalarla objektiflere yakalanan isimler arasında; Muazzez Ersoy, Cansu Dere, Murat Başoğlu, Göksel ve Sema Çelebi yer aldı.

Cansu Dere

Oyuncu-manken Cansu Dere, tek başına gittiği alışveriş merkezinden eli kolu torbalarla dolu olarak ayrıldı. Sevdiklerine armağanlar seçen güzel mankenin cep telefonu da elinden hiç düşmedi.

Elif Dürüst
Nişantaşım Derneği'nin kurucusu Elif Dürüst, son güne bıraktığı alışverişlerini yapmak için hayli telaşlıydı. Düz topuklu çizmeleriyle bol bol yürümeyi göze aldığı dikkat çeken Elif Hanım, seçim yapmakta zorlandı.

Murat Başoğlu
Sunucu Murat Başoğlu da cumartesi günü Akmerkez'i mesken tutan ünlü isimler arasındaydı. Oğluyla birlikte dolaşan Murat Bey, oyuncak katında epey oyalandı.

Sema Çelebi
Yarışma jürilerinin sivri dilli ismi Sema Çelebi, Home Store'dan ayrılırken objektiflere yakalandı. Alışverişe çıkarken bile son derece bakımlı olduğu gözlenen Sema Hanım, torbasını taşımakta zorlandı.

Muazzez Ersoy
Nostaljik şarkıların sevilen sesi Muazzez Ersoy, bayram alışverişine minik yeğeni ile birlikte çıktı. Ersoy, objektiflere gülümserken "Alışveriş gerçekten insanı çok yoruyor" dedi.

Göksel Bebek'te
Şarkıcı Göksel ise kapalı mekanlarda dolaşmak yerine Bebek'te alışveriş yapmayı tercih etti. Yürürken karşısında gazetecileri gören Göksel, flaşlar patlarken gülümsemekle yetindi.
Haberin fotoğrafları