kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Aralık 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Sosyete yurtdışına göç etti

İstanbul'un elitlerine kriz falan hak getire! Dokuz günlük Kurban Bayram tatili için haftalar öncesinden programlarını yapan sosyetikler her zaman olduğu gibi bu bayram da tercihlerini yurtdışından yana kullandı. Pılıyı pırtıyı toplayan sosyetenin ünlü simaları cuma günü itibariyle Atatürk Havalimanı'nın dış hatlar terminaline akın edip, topyekun yurtdışına göç ettiler. Bu yılın da favorisi Londra olurken, uzun uçuşları gözüne kestirenler Amerika'nın yolunu tuttu. Bu arada Dubai'ye gidenler de hiç azımsanacak gibi değildi. İşte sosyetik isimlerin havalimanı halleri ve bayram tatili rotaları...

Yalnız tatil şaşırttı!

Eski Başbakan Tansu Çiller'in oğlu Berk Çiller ile flört eden Yağmur Ünal, Burj El Arab'ta çalışan yakın arkadaşı Sinan Bozkurt'un davetlisi olarak Dubai'ye gitti. Sevgilisi Berk Çiller'in kendisine eşlik etmemesi kafaları karıştırdı!!!

Korumaları eşlik etti!
Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, cumartesi günü New York'a uçtu. Yoğunluktan dolayı uzun süre bilet işlemlerini yaptırmak için sırada bekleyen Güler Hanım'a, son kontrol noktasına kadar korumaları eşlik etti.

Müstakbel damat yeni siftah yaptı
Akkök Holding İcra Kurulu Üyesi Ayça Dinçkök de bayram tatillerini kızı Mercan ve oğlu Kaplan ile birlikte Londra'daki evinde geçirmeyi alışkanlık haline getirdi. Yalnız bu bayramda aralarına biri daha katıldı; Ayça Hanım'ın bir yıldır flört ettiği sevgilisi Serhat Demiral!!!

Sıcak havayı tercih ettiler
Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dalia Garih, yaklaşık iki yıldır flört ettiği Amerikalı avukat sevgilisi Gary Lachman ve kızı Natalie Herzigowitz ile Dubai'ye gitti.

Kızını yanından hiç ayırmıyor
Ünlü mimar Barbara Pensoy da bu bayramda rotayı yurtdışına çevirenlerden. Pensoy, Ali Dinçkök ile beraberliğinden olan kızı Alina Dinçkök ile Zürih'e gitti.

Adres aynı!
Ünlü işadamı Ali Dinçkök ile eşi Ayşegül Hanım, bu bayram tatilinde de geleneği bozmayıp, tatillerini geçirmek için Londra'daki evlerine gitti.

Önce baş başa sonra aileyle!
Demirören Ailesi'nin genç fertlerinden Tayfun Demirören, eşi Reyhan Hanım ile bayram tatilinin ilk günlerini Paris'te baş başa geçirecek. Ardından Nice'e geçip, ağabeyi Yıldırım Demirören ve ailesiyle buluşup, tatillerine orada devam edecekler.

Sakat sakat tatile gitti!
Dilek Ertek, oğlu Gökçe Atuk ile birlikte bayram tatilinde Londra'yı tercih etti. Tatil öncesi ayağını burkan, buna rağmen tatil programını iptal etmeyen Ertek, havalimanına tekerli sandalye ile geldi!