kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Aralık 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Bu devirde böyle erkek yok, havalara giriyorum

06.12.2008
- İlişkinizin adını nasıl koydunuz, itiraflar nasıl başladı?
C.E:
Mesela 'neredesin' mesajları atmaya başladık birbirimize ve bundan çok zevk almaya başladım ben.

- Siz de Cenk Eren'in sizi sahiplenmesinden mi etkilendiniz?
S.S:
Bu da var ama beni gerçek manada etkileyen ne biliyor musun? Cenk'in yaptığı işle kafa yapısı çok zıt.
Ailesi onun için çok kıymetli! Annesini her gün araması lazım, doktorları takip etmesi lazım, 27 yaşındaki yeğenini bile gece 3'te 'eve döndün mü' diye takip etmesi lazım. Cenk'le berabersen Cenk'e söylersin nereye gideceğini mesela. İki kere sahneden ikaz aldığımı biliyorum! Oynayayım, göbek atayım çok severim, sahneye çıktığı mekanlarda her masa tanıdık, muhabbet ederim. İlk gece 'yerine geç' işareti yaptı kafasıyla. Bunlar çok hoşuma gidiyor. Bu devirde böyle erkek yok!

- Kıskanç bir erkek misiniz?
C.E:
Bir hanımın gece kulübünde ya da herhangi bir yerde bir masadan bir masaya gitmesini çok hoş karşılamam. Bu kıskançlıksa, evet kıskançlıktır.
S.S: Bir arkadaşımın cenazesi oluyor, orada otuz kişi var ama Cenk çıkıyor, 'dua okunması lazım' diyor, organize ediyor herkesi. Arkadaşım hasta oluyor, doktor, randevu her şey tamam; Cenk başrolde. O anda 'İnanamıyorum, benim beraber olduğum erkek bunu yapıyor' diyorum, havalara giriyorum. 'Kanişin falan gibi hissediyorum kendimi' diyorum ona.

- İlişkinizi ailenize anlatırken zorluk yaşadınız mı peki?
C.E:
Ben cevap vereyim önce; banka hortumlamadım, vergi kaçırmadım, dolandırıcılık, uyuşturucu kaçakçılığı yapmadım, askerliğimi yaptım ve hayatımda daha karakolda ifade bile vermedim. Bir kızım olsaydı, beraber olduğu erkek arkadaşında benim arayacağım meziyetler bunlar olurdu. O zaman? Şarkıcılık, Sabancı Ailesi'nden biriyle olmak için kötü bir şey mi?
S.S: Ben sevgi peşinde koşan bir insanım, Cenk'le konuştuk, herkesle savaşmaya hazırız.
C.E: Aile onaylamadı diyorlar. Bunu söyleyen Şevket Bey mi, Hayırlı Hanım mı? Kimle konuştular? Ayrıca öncelikli olan Sadıka'nın çocuklarının onayıdır.