kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Aralık 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Liderler bayramı nerede geçirecek?

Giriş Saati : 07.12.2008 13:40
Güncelleme : 07.12.2008 14:14
Yeni Haber
Liderlerin Kurban Bayramı programı belli oldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Bayramın ilk günü İstanbul'da olacak ve partilileriyle bayramlaşacak.

Erdoğan'ın daha sonraki günlerde ise ailesiyle birlikte tatil yapması bekleniyor. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bayramın ilk gününü geleneksel olarak seçim bölgesi Antalya'da geçirecek. Baykal bayramın ikinci gününden itibaren Ankara'da olacak. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bayramın ilk iki gününü Ankara'da geçirecek. Bahçeli'nin 3'ncü gün İstanbul'da, 4'ncü gün ise İzmir'de teşkilatlarının bayramlaşma törenine katılacağı kaydedildi.

Kurban Bayramı tatili siyasete ve siyasilere de nefes aldıracak. Kulağındaki problem nedeniyle Diyarbakır programını iptal eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül bayramı Ankara'da geçirecek. Gül'ün bayramın üçüncü günü Kayseri'ye gidebileceği kaydediliyor. Meclis Başkanı Köksal Toptan ise eşiyle birlikte Bayram süresince Japonya'daki kızının yanından olacak.

ERDOĞAN İSTANBUL'DA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise Bayramın ilk gününü İstanbul'da partilileriyle bayramlaşarak geçirecek. Erdoğan'ın diğer günlerde ise ailesiyle birlikte Ankara dışında tatil yapması bekleniyor.

BAYKAL GELENEKSEL OLARAK ANTALYA'DA OLACAK

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ise Kurban Bayramı'nın ilk günü daha önceki bayramlarda olduğu gibi Antalya'da olacak. Baykal'ın bayramın ikinci gününden itibaren ise Ankara'da olması bekleniyor. Baykal partilileriyle bayramın ikinci gününde bayramlaşacak.

BAHÇELİ'NİN BAYRAM PROGRAMI SEÇİM GEZİSİ GİBİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Kurban Bayramı'nda da seçim çalışmalarına ağırlık verecek. Bayramın ilk iki günü Ankara'da partilileriyle bayramlaşacak olan Bahçeli'nin üçüncü günü İstanbul'da, dördüncü günü de İzmir'de teşkilatlarının bayramlaşma törenine katılacağı kaydedildi.

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer bayram tatili süresince Ankara'da olacak. Sezer bayramın ikinci gününde parti genel merkezinde partilileriyle bayramlaşacak. BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ise bayramın birinci günü Ankara'da olacak. İkinci gün partide bayramlaşma programına katılacak olan Yazıcıoğlu, üçüncü ve dördüncü gün memleketi Sivas'ta olacak. DP Genel Başkanı Süleyman Soylu bayramın birinci günü İstanbul İl Başkanlığında, ikinci gün ise Ankara'da genel merkezde düzenlenecek bayramlaşma törenlerine katılacak. Anavatan Partisi Genel Başkanı Salih Uzun bayramı Ankara'da geçirecek. Uzun, ikinci gün genel merkezde bayramlaşma törenine katılacak. Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, bayramı İstanbul'da geçirecek. Kurtulmuş, bayramın üçüncü günü İstanbul İl Başkanlığında partililerle bayramlaşacak.

SİYASİ PARTİLERDE BAYRAMLAŞMA

Siyasi partilerde bayramlaşma törenleri ise bayramın ikinci gününde yapılacak. Partilerarası bayramlaşma ziyaretlerinde ise başta AKP olmak üzere diğer partilerin programlarında DTP yer almıyor. DTP'lilerin ise bayram tatilinde seçim bölgelerinde olması bekleniyor.

(ANKA)