kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Aralık 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
LUNAPARK KAPATILDI... Sadabat Parkı'ndaki lunaparkta bindiği oyun aletinden düşen ve ağır yaralanan Yeşim K., hastaneye kaldırıldı. Lunapark ise "Dikkatsizlik ve sorumsuzluk" gerekçesiyle kapatıldı.

Lunaparktaki oyun aracı öldürüyordu

Mustafa KAYA SABAH
06.12.2008
Kâğıthane'deki lunaparkta, 'discovery' adlı oyun aletine binen 14 yaşındaki kız çocuğu, emniyet kemeri açılınca düşerek ağır yaralandı..
Kâğıthane'deki Sadabat Parkı'ndaki lunaparka eğlenmeye giden Yeşim K., ölümle burun buruna geldi. 14 yaşındaki Yeşim K., dün 13.30 sıralarında arkadaşları ve abisiyle birlikte, işletmesini Kaya Baş'ın yaptığı eğlence merkezine gitti. Yeşim K., dört ayak üzerinde yükselerek salıncak gibi sallanma ve kendi etrafında dönme özelliği olan "Discovery" adlı eğlence aracına bindi. Araç hızlanmaya başladığı sırada küçük kızın oturduğu koltuğun emniyet kemeri aniden açıldı. Yanında oturan abisi yardım için görevlilere seslendi ancak sesini duyuramadı. Yeşim K., önündeki demir korkuluğa rağmen hareket halindeki araçtan çığlıklar arasında kayarak düştü. Başını yere çarpan Yeşim, ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilen Yeşim'in ailesi ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

1 KİŞİYE GÖZALTI
Olay yerinde inceleme yapan polis, eğlence aracının sorumlusu olduğu belirtilen Ertuğrul Gökçel'i gözaltına aldı. Olaydan sonra boşaltılan lunapark, daha sonra "Dikkatsizlik ve sorumsuzluk" gerekçesiyle hizmete kapatıldı.
Haberin fotoğrafları