kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Aralık 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Nişantaşı'nda panter izdihamı!

Cartier'nin, İstanbul'da birinci yılını doldurması nedeniyle verdiği davete, İstanbul'un elitleri akın etti. 'Panthere' adlı yeni koleksiyonun tanıtımının da yapıldığı kutlamada, birçok davetli mücevher siparişi verdi.
İstanbul'un elitleri, uzun bayram tatili öncesi yoğun bir hafta geçirdi. Birçok parti, davet ve etkinlik içinde öne çıkan hiç şüphesiz Cartier'nin birinci yıl kutlamasıydı. Tarihi koleksiyonları, paha biçilmez mücevherleri ve eşsiz saatleriyle Kraliyet ailelerinin, Hollywood yıldızlarının ve Hint Mihrace'lerinin tercihi olan Cartier, Türkiye'deki birinci yıldönümünü çok özel bir davetle kutladı. Cartier İstanbul Butik'te salı günü yapılan davetin ev sahipliğini, butik müdürü Esra Göymen üstlendi. Meltem Cumbul'un onur konuğu olduğu ve 'Panthere Koleksiyonu'ndan mücevher taktığı davete, İstanbul'un elitleri akın etti.

DÜNYA İLE AYNI ANDA İSTANBUL'DA
Bir yıl önce, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'nde kapılarını açan Cartier İstanbul Butik, mücevher, saat ve aksesuvar koleksiyonunu dünya ile aynı anda İstanbul elitlerinin beğenisine sunuyor. Birinci yıl kutlamasıyla birlikte, tutkuyu ve kadınsılığı vurgulayan kışkırtıcı ve nadide Panthere Koleksiyonu görücüye çıktı. Koleksiyondaki, sarı altın kullanılan ışıl ışıl yüzükler, ekstra büyük, kare çeneli bir panter başı şeklinde. Kolyeler de aynı şekilde panterden izler taşıyor. Kutlamaya katılan davetliler Panthere ve diğer koleksiyonları yakından inceleme fırsatı bulurken bazıları da anında sipariş verdi.