kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

'Ada' gibi bir gelinim olsun çok isterdim

Giriş Saati : 06.12.2008 12:57
Güncelleme : 06.12.2008 22:31
Yeni Haber
'Issız Adam'da esas oğlan Alper'in annesini oynayan Yıldız Kültür: Oğlumun sevgililerini kızım gibi benimserim. Ayrıldıkları zaman günlerce ağlarım. Ada gibi bir gelin isterdim...

Herkes günlerdir 'Issız Adam' filmini konuşuyor. Çağan Irmak'ın başarısı, ıssız adamlar, ıssız kadınlar, modern çağın yalnızlaşan insanları, erkeklerin anneleri ile olan ilişkileri, insanların neden filmde ağladığı gibi konu başlıkları masa sohbetlerinin ve medyanın gündemine oturdu. Kimi oyunculukları doğal buldu, kimi beğenmedi, kimi filmin inandırıcı olmadığını söyledi, kimi de Türk Sineması'nın 'Love Story'si ilan etti. Ama filmde en muhalif insanları bile oyunculuğuyla etkileyen biri var: Alper'in annesi Müzeyyen'i oynayan Yıldız Kültür... Kültür'le 'Issız Adam'ı konuştuk.

* Çağan Irmak lise yıllarından beri sizinle çalışmayı çok istiyormuş. Bu doğru mu gerçekten?

Çağan liseyi İzmir'de okumuş. O dönem benim oyunlarımı izlemiş ve 'Bir gün reji yaparsam bu kadınla çalışağım' demiş. Seneler sonra 'Avşar Ajans'ta karşılaştık. Müthiş heyecanlandım ama tabii ki o beni tanımıyor. Tomris Giritlioğlu bizi tanıştırdı. 'Ben Yıldız Kültür" deyince, şaşkınlıkla 'Yıldız Abla lisedeyken sizin oyunlarınızı izledim, siz bu işlere girdiniz mi? Ne zaman, ah ben nasıl fark etmedim. Sizinle mutlaka çalışacağım' dedi.

Sonra 'Kabuslar Evi'inde bir akıl hastasını oynadım. Yine çalışacağını söyledi ama iki sene boyunca birbirimizi görmedik. Ve beni unuttu sandım.

* HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...