kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

'Recep İvedik 2'nin çekimleri sürüyor

Giriş Saati : 06.12.2008 11:35
Güncelleme : 06.12.2008 22:31
Yeni Haber
Oyuncu Şahan Gökbakar, ''Recep İvedik 2'' ile ilk filmin başarısını aşmaya çalışacaklarını söyledi.

Yapımcılığını Faruk Aksoy'un üstlendiği, senaryosunu Şahan Gökbakar'ın yazdığı ''Recep İvedik 2'' filminin setinde basın toplantısı düzenlendi. Gazetecilere filmle ilgili bilgi veren Şahan Gökbakar, ilk filmin büyük bir başarı elde ettiğini belirterek, ''Rakip olarak kendimle ilgili bir problemim var. İlk filmin başarısını aşmaya çalışacağız. Geçmezse de çok üzülmem, yeni bir film yaparım'' dedi.

Filmin çekimlerine yaklaşık 3,5 hafta önce başlandığını kaydeden Gökbakar, çekimlerin 4 gün içerisinde tamamlanacağını ve heyecanla montajlanmasını bekleyeceğini söyledi. Gökbakar, ''Bu filmin konusunun ilk filmle bağlantısı yok. Recep İvedik'in Antalya'dan otelden döndükten sonra İstanbul'da bambaşka bir senaryosu... Bu filmde Recep İvedik'in adam olma serüvenini izleyeceğiz'' dedi.

Gazetecilerin, ''bir filmi izleyenler arasında yapılacak çekilişle promosyon verileceğini'' hatırlatmaları üzerine Gökbakar, ''Öyleymiş galiba, Fatih Ürek'in filminde. Fatih Ürek sinemaya girerse araba da verilir. Ben Aysun'la Fatih'in filminin çok başarılı olacağına inanıyorum'' diye konuştu.
Gökbakar, set çalışanlarının, bu filmin ilkinden daha komik olduğunu söylediklerini de sözlerine ekledi.

Filmin oyuncularından Gülsen Özbakan da seçmeler aracılığıyla filme katıldığını belirterek, ilk defa oyunculuk yaptığını ve Şahan Gökbakar'ı çok sevdiğini söyledi.

(AA)