kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Minibüsü durdurarak eşi ve âşığını öldürdü

Hüseyin CUMALI - SABAH
06.12.2008
Adapazarı'nda Haşmet A. aldatıldığı şüphesiyle 3 çocuğunun annesi eşini ve âşığı minibüs şoförünü araç içinde öldürdü. Koca, "Beraber oldukları koltukta sıktım" dedi..
Adapazarı'nda bir kişi, kendisini aldattığından şüphelenerek takip ettiği eşi ile sevgilisine yolcu minibüsünde 14 yaşındaki oğlunun gözü önünde kurşun yağdırdı. Üç çocuk annesi olay yerinde, şoför sevgilisi Durmuş ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Teslim olan katil zanlısı koca, "Beraber oldukları koltukta eşime sıktım" dedi. Olay önceki gece saat 20.30 sıralarında Adapazarı merkeze 10 kilometre uzaklıktaki Camili'de meydana geldi. Yazlık Beldesi'nde oturan ve Serdivan ilçesinde mobilyacılık yapan 3 çocuk babası 40 yaşındaki Haşmet A., sık sık evden ayrılıp giden 34 yaşındaki eşi Sevda A.'nın kendisini aldattığından şüphelendi. Aylardır takip ettiği eşinin önceki akşam evden ayrılması üzerine Haşmet A., yanına 14 yaşındaki oğlu F.A. ile bir arkadaşını da alarak takibe başladı.

MİNİBÜSÜ OĞLUYLA DURDURDU
Eşinin, ilişkisi olduğundan şüphelendiği 34 yaşındaki 3 çocuk babası Ahmet Durmuş idaresindeki yolcu minibüsüne bindiğini gören Haşmet A. minibüsü takip etti. Adapazarı-Camili hattında çalışan minibüsü oğlu ile birlikte durduran Haşmet A., silahını çekerek minibüsteki yolcuları aşağı indirdi. Daha sonra önce şoför Durmuş'a 3 el, ardından aracın arka koltuğunda oturan eşi Selda A.'ya oğlunun gözleri önünde 4 el ateş etti. Olayın ardından öfkeli koca oğlu ile birlikte hızla kaçarken, silah seslerini duyan vatandaşların haber vermesiyle polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Sevda A., vücuduna isabet eden 4 kurşunla olay yerinde yaşamını yitirirken, başına ve göğsüne isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan şoför Ahmet Durmuş ise kaldırıldığı hastanede öldü.
Haberin fotoğrafları