kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Avis Türkiye, yılın en başarılı ülkesi seçildi

24.11.2008
Avis Türkiye, Avis EAMEA (Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya) toplantısında, "Yılın En Başarılı Ülkesi" ödülünü aldı. Her yıl düzenlenen EAMEA toplantılarında katılımcı ülkelerin yöneticileri bir araya gelerek çeşitli oturumlarda geçmiş yılın değerlendirmesini yaparak bir sonraki yıla dair öngörülerini paylaşıyorlar. Ayrıca değişik kategorilerde en yüksek performansı gösteren ülkelere yıllık başarı ödülleri veriliyor.

Koçfinans'tan 'kredi koruma sistemi'
Koçfinans otomotiv kredisi müşterilerine, taksit ödemelerini zora sokacak beklenmeyen durumlar gerçekleştiğinde devreye girerek, ödemeleri güvence altına alan, Kredi Koruma Sistemini sunuyor. Kredi Koruma Sistemi, standart hayat sigortası teminatlarının yanı sıra, ücretli çalışanlar için işsizlik, serbest çalışanlar için kaza veya hastalık, diğer tüketiciler için ise tehlikeli hastalık risklerinin gerçekleşmesi durumunda kalan taksit ödemelerini tüketici adına yapan bir sigorta ürünü.

Toyotasa'dan ücretsiz kış kontrolü
Toyotasa'nın 6 Aralık tarihine kadar geçerli kampanyasında, kış kontrülü ücretsiz verilirken, parça değişiminde ve işçilik ücretlerinde yüzde 10 indirim yapılıyor. 2005 ve daha eski Toyota modellerine ise tüm mekanik parça ve işçilikte yüzde 15 indirim sunuluyor. Brisa ve Bridgestone lastikler ve Delphi aküler ise yüzde 10 indirim ile Toyota sahiplerinin oluyor. Bunların yanısıra bu tarihlerde Axess'ten de Toyota sahiplerine özel kampanya sunuluyor.

Michelin'den oto paspası hediye
Michelin, 20 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında yetkili Michelin bayilerinden 4 adet otomobil, kamyonet ya da 4x4 lastiği alan müşterilerine anında otomobil paspası seti hediye ediyor. Tüm otomobiller için uyumlu olacak şekilde üretilen paspaslar kauçuk ve halıdan imal ediliyor ve dört parçadan oluşuyor.

Renault Trucks'tan indirimli kış bakımı
Renault Trucks, Motor Bakım ve Yedek Parça kampanyası düzenledi. 31 Aralık tarihine kadar sürecek Motor Bakım Kampanyası'nda motor bakımı kapsamındaki tüm filtrelerde yüzde 25, motor yağı değişiminde yüzde 20, tüm kayışlarda ise yüzde 25 indirim yapılacak. Yedek Parça Kampanyası'nda ise fren ve debriyaj parçalarında yüzde 30, aydınlatma ve diğer parçalarda ise yüzde 25 indirim uygulanıyor.