kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ticari araçta firmalar ÖTV ve KDV'yi sıfırladı

24.11.2008
HYUNDAI: Küresel finansal krizin etkilerinin günden güne artarak yaşandığı şu dönemde, tüketicilere araç alımlarında yaşadıkları kredi sorunlarında yardımcı olmak amacıyla "düşük faizli kredi" imkanı sunuyor. Ticari modellerde bin 500 YTL'ye varan nakit indirimler yapan Hyundai, kampanyasında vergi levhası sahibi müşterilerine yüzde 2 tüzel filo indirimi uyguluyor.

PEUGEOT: Bipper Van kasım ayında 18 bin 240 YTL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Bipper Kombi Dinamik ve Sportif'te 800 YTL'ye varan aksesuar avantajı dikkat çekiyor. Bipper Kombi ve Van 2-tronic versiyonlarında ise 10 bin YTL'ye yüzde 0 faizle 12 ay vadeli kredi imkanı bulunuyor.

OPEL: 2008 model yılı hafif ticari araçlarda indirim 8 bin YTL'yi buluyor. Opel Combo 1.3 CDTi City Plus 7 bin 689 YTL indirimle, Vivaro ise 8 bin YTL indirimle satılıyor. 2009 model yılı Combo'nun tüm City modellerinde indirim 4 bin 750 YTL'yi buluyor. Combo'nun tüm Panelvan modellerinde indirim tutarı ise 3 bin YTL.

FIAT: Kasım ayı sonuna kadar sürecek yeni satış kampanyasına start verdi. Kampanya kapsamında peşin alımlarda Fiat Doblo ve Fiat Fiorino ailesi için peşin alım indirimleri sunulurken, Koç Fiat Kredi desteğiyle yüzde 0.99 faizle 12 bin YTL'ye 12 ay vadeyle kredi kullanma imkanı da sağlanıyor.

TATA: "Ticari Filo" hizmetine başlayan Tata, Pick-up modellerini kiralık olarak kullanıma sunuyor. Tata'nın kiralama hizmetinde tüm vergiler, sigorta, bandrol, bakım, lastik ve akü değişimi gibi bir çok kalem fiyata dahil. Pick-up'lar bin 100 YTL'den başlayan fiyatlarla kiralanabiliyor.

FORD: "Fırsat Manevrası" is- mini verdiği kampanyası ile, ticari araç kullanıcılarına büyük avantaj- lar sunuyor. Yıl sonuna dek geçer- li olacak kampanyada, ticari araç sınıfındaki Ford Transit, Transit Connect ve Ranger modelleri için yüzde 18 indirim uygulanacak. Ford ticariler yıl sonuna dek KDV'den muaf olacaklar.

MITSUBISHI: Temsa Global, Maxus panelvanı cazip fiyatlarla tüketicilerle buluşturuyor. Yüksek tavanlı Temsa Maxus, 37 bin 450 YTL, standart tavanlı Temsa Maxus, 36 bin 950 YTL, Temsa Maxus minibüs ise 46 bin YTL'ye satışa sunuluyor. Ayrıca hafif kamyonu Fuso Canter'lerde 2 bin 500 YTL'ye varan indirim yapıyor.

VOLKSWAGEN TİCARİ ARAÇ: Kampanya kapsamında, Volkswagen Caddy sahibi olmak isteyenlere, peşin alımlarda modeline göre yüzde 5'e varan indirim avantajı, kredili alımlarda ise 60 aya varan vadelerle uygun kredi koşulları sunuluyor. Özel indirim oranları sayesinde, Volkswagen Caddy modellerine 34 bin 927 YTL' (tek kayar kapılı Volkswagen Caddy Kombi 1.9 TDI) başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıyla sahip olmak mümkün.

RENAULT: Ticari araçlar için 'ÖTV bizden' kampanyası düzenliyor. Ticari araçlar için uygulanan bu kampanyada müşteriye ÖTV oranı kadar indirim sağlanıyor. Kampanya kapsamında Trafic 5+1 Multix'te ve Kangoo Multix Classic'te yüzde 10, Master 14+1 Minibüste yüzde 9, Trafic 9+1 Minibüste yüzde 9 indirim yapılıyor.
Haberin fotoğrafları