kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Aralık 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Moss, geceleri çıkarken yüksek topuklu ayakkabı giyiyor.

Benim erkeğim dansı ve içki içmeyi bilmeli!

30.11.2008
Top Shop için hazırladığı kendi adını taşıyan koleksiyonu ile dikkat çeken Kate Moss, Paris Match dergisine konuştu: İçki kültürü olmayan, dansı sevmeyen adamı istemem ..
Ünlü manken Kate Moss, yıllarca ünlü modacıların kıyafetlerini tanıttığı podyumlarda artık kendi tasarımlarının da boy gösterdiğine tanık oluyor. Top Shop firması için özel koleksiyonlar tasarlayan Moss, stil sahibi bir kadın olduğunu ve yaratıcılığına çok güvendiğini söylüyor. Ruh haline göre giyindiğini belirten Moss, tarzının detaylarını Paris Match dergisine anlattı:

KATE MOSS FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Yaratıcıyım!

* Yaratıcılık doğamda var. Kendimi bildim bileli ikinci el ve eskitilmiş kıyafetleri çok seviyorum.
* Her zaman kıyafetlerimin bir yerlerini kesip, biçerdim. 14 yaşındayken bir süre ünlü modacı John Galliano ile çalıştım. Modellik yapmaya başlamamla birlikte, modacılarla kurduğum yakın ilişkilerin de etkisiyle kendim için kıyafetler tasarlamaya başladım.
* Ben gece gezmelerine çıkmadan önce arkadaşlarımı evimde toplar, müziği açar ve onlarla bir şeyler içerim. Böylece daha dışarıya çıkmadan havaya girmiş oluruz. Tek başıma dışarı çıkmayı sevmiyorum.
* Dans etmeye bayılıyorum. Bana göre bir kadının dans ederken seksi görünmesi şart. Gece müzikli bir yere gideceksem, gardırobumdaki en mini elbiseyi seçerim.
* Favori içkim votka toniktir. Benim için erkek arkadaşımın da içki içmeyi sevmesi ve içki kültürünün olması önemlidir. İçmeyi ve dans etmeyi bilmeyen bir adamla birlikte olamam.