kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Hariçten Gazelciler, projenin tanıtımı için sahne alan isimler arasında.

Beton Orman sahneyi devraldı

24.10.2008
Büyük şehirlerdeki plansız büyüme ve betonlaşma hızla devam ediyor. Bu nedenle şehir insanının doğaya, yeşil alana olan ihtiyacı günden güne artıyor. Çocukluğu ve belki de tüm yaşamı bu beton bloklar arasında geçmiş olanların kültürel gelişimine büyük etkisi olan bu durum, 'Beton Orman' projesini yarattı.
İstanbul'dan Sultan Tunç, Hariçten Gazelciler, Kara Güneş, Istanbul Ska Foundation, Iya Waves ve Ankara'dan Komik Günler grupları, bu projelerinin tanıtımını yapmak için Beşiktaş'ın yeni konser sahnesi Çadır'da 28 Ekim Salı akşamı, saat 20.00'de bir araya geliyor.
Bu projeyi, temelde "Şehrin kültürel faunasında yaşamlarını sürdürme gayretindeki alt kültür aktörlerinin, güç birliği yaparak rollerini pekiştirme ve geliştirme çabası," olarak adlandırıyorlar.
Amaç, bu projenin bileşenlerini oluşturan alt kültürlere ait üretimleri nitelik ve nicelik yönünde geliştirmek, üretimde bulunanların şartlarını iyileştirmek ve takipçileriyle olan birlikteliklerini sağlıklı bir zeminde sürdürebilmelerine olanak sağlamak. İlk etapta düzenlenecek konserler, atölye çalışmaları, sokak etkinlikleri gibi faliyetlerle, yaşamlarına hiçbir katkısı olmadığı halde başka seçenekleri olmadığı için popüler kültürün zoraki etkisi altına girmiş kişilere farklı seçenekler sunulacak.
Mini bir müzik festivali etkisindeki programda, bilet fiyatları kapıda 20 YTL, indirimli (öğrenci/öğretmen) 15 YTL. Sınırlı sayıda (300) biletin satışa çıkarılacağı programda yaş sınırı 18 ve üzeri olarak belirlenmiş. Adres: Köyiçi Caddesi, No: 10, Beşiktaş-İstanbul Bilgi için: www.betonorman.com
Haberin fotoğrafları