kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Mustafa Sandal'ın hayat sırları

28.11.2008
Kısa süre önce baba olan Mustafa Sandal Men's Health'in kasım sayısına başarı ve mutluluk sırlarını anlattı..
Hayattaki mutluluk sırlarını çözdüğünü söyleyen Mustafa Sandal, hayata bakışı ve inançlarına ilişkin tüyolar verdi. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan ünlü şarkıcı takımı için, "UEFA kupasından elenmesi takıma yakışmayacak bir olay" derken, eğer bir gün devletin başına geçse neler yapacağını da şu sözlerle anlattı: "Gerekli bütçeyi yaratıp, Mustafa Kemal ile ilgili bir film yapardım." Mustafa Sandal istikrarlı başarısının sırlarını da derginin okurlarıyla paylaştı:

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

* TECRÜBENE SAYGI GÖSTER
İlk çıktığım dönemlerde eleştiri kapasitem çok dardı. Zaten başarılıyım ve konserlerim doluyor diye düşünüyordum. Ancak olgunlaştıkça, kişiliğin oturdukça, kendini gözlemleyip eleştirmeye başlıyorsun. Tabii önce kendi tecrübene saygı olacak.

* BAŞKALARINA İLHAM VER
Aldığım alkış, albümün başarısı, reklamların beğenilmesi bunların hepsi hayatımda biraz fazla, biraz eksik ama hep olabilir. Her şeyin özünde huzur ve mutluluk var.

* DİSİPLİNDEN TAVİZ VERME
Sahneye çıkmadan önce 40 dakika kardiyo çalışması yapan ender sanatçılardan biriyim. Koşu bandındayken telefonla konuşurum, kimse koştuğumu anlamaz.

* OYUNU NASIL OYNAYACAĞINI BİL
Başarı belki de şans eseri geliyordur... Ancak bu başarıyı sürdürmek için önceden hayat şablonunuzu tasarlamış olmanız gerekiyor. Hedeflerin, planların olması ve oyunu nasıl oynayacağınızı iyi bilmeniz gerekiyor.