kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Havalar ısınacak - HARİTALI

Giriş Saati : 29.11.2008 10:28
Güncelleme : 29.11.2008 22:23
Yeni Haber
Yurdun batı kesimleri, Doğu Anadolu'nun güneyi (Malatya, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari ve Van), Güneydoğu Anadolu'nun doğusu (Diyarbakır, Mardin, Batman ve Siirt) ile yarın (Pazar) sabah saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimleri (Bolu, Karabük ve Kastamonu) ile İç Anadolu'nun kuzeydoğusu (Yozgat ve Sivas) yağışlı geçecek.

Yağmur ve sağanak yağış şeklinde görülecek yağışların, sabah saatlerinde Doğu Anadolu'nun güneyi ile Bolu, Yozgat ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin edilmektedir. Yağışların Doğu Anadolu'nun güneyi ile Güneydoğu Anadolu'nu doğusunda kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı yarın (Pazar) tüm yurtta 2 ila 4 derece artacak.

Rüzgar genellikle güney ve güneydoğu, yurdun güneydoğu kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli olarak esecek.

ARDAHAN'DA TERMOMETRELER EKSİ 6 DERECEYİ GÖRDÜ

Doğu Anadolu Bölgesi'nde soğuk hava etkili olmaya devam ediyor.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, bölge genelinde aralıklarla karla karışık yağmur ve yağmur bekleniyor. Bölgede parçalı bulutlu bir havanın etkili olduğunu dile getiren yetkililer, yüksek kesimlere aralıklarla kar yağabileceğini bildirdi.

Etkili bir yağış beklemediklerini ifade eden yetkililer, gece ölçülen sıcaklıkların Ardahan'da sıfırın altında 6, Kars'ta sıfırın altında 3, Erzurum'da 1, Erzincan'da 4 ve Iğdır'da sıfır derece olduğunu kaydetti.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...